Gina 2 - R.I.P.

Gina 2 – R.I.P.

Gina és Jimmy a múlt héten kerültek a gondozásunkba, szaporítós háttérrel rendelkeznek.

Gina 2010-es születésű szuka kutyus, sajnos nagyon rossz állapotban van.
Az elsődleges állatorvosi vizsgálat során kiderült, hogy súlyos tüdőfibrózisa van. Azonnal elkezdtük nála a vízhajtó alkalmazását, de az állapota nem javult a napokban egyáltalán. Nehezen veszi a levegőt.
A szívféregtesztje negatív szerencsére.
Ma este megy vissza egy alapos UH vizsgálatra, hogy kiderüljün mi van a hasüregében.

2018.02.20.

Jò hìrek!!! Gina àllapota javulni làtszik. Könnyebben lèlegzik, màr kevès vìz van a tüdejèben. Van egy kisebb sèrve, de előbb javulnia kell, hogy megműthessük.

2018.04.11

Gina tegnap àtesett az ivartalanìtàson. Az èjszaka kicsit nehezen telt de most màr jobban van. ?

Gina immár ivartalanul várja az igazit. A tüdőfibrózisa szépen kordában tartható, minimális vízhajtót kell szednie csak, azonban 6 óránál többet nem tud egyedül lenni. Szeretne egy nyugodt családi környezetet, ideális lenne egy kertesház, ahol elbóklászhat boldogan. Szeret sétálni, de nincsenek nagy igényei. Más kutyákkal szeret játszani, jól kijön mindenkivel. Igazi szeretetbomba!

Gina fülei sajnos ismét begyulladtak, így nagy valószínűséggel hallójárat írtást kell nála is elvégezni. A gazdikeresése emiatt most szünetel.

2016.06.26

Gina napja is elérkezett, ma esik át a hallójárat irtáson, Csilla doktornéninél az Állatorvos Tudományi Egyetemen. Szerencsère a legjobb kezekben van!

2018.06.29.

WRH Gina àtesett a hallòjàrat ìrtàson. A műtèt jòl sikerült, de az altatàs miatt voltak problèmàk. Egy alapos szìvkivizsgàlàst javasoltak, amit termèszetesen el is fogunk vègezni. Drukkoljatok! Igazàn megèrdemel majd egy szerető csalàdot ez a kicsilàny! ❤

2018.07.24.

WRH Gina GAZDIKERESŐ!
Gina egy 8 éves, ivartalan szuka hegylakó, aki most már keresheti magának az igazi kétlábút!
Hosszas rehabilitáción van túl, az egyik füle műtött, a másik szerencsére szépen meggyógyult. A tüdeje nem tökéletes, így minimális vízhajtót kell szednie, illetve ezt érdemes kontrollálni rendszeresen.

Szeretne egy nyugodt családi környezetet, ideális lenne egy kertesház, ahol elbóklászhat boldogan. Szeret sétálni, de nincsenek nagy igényei. Más kutyákkal szeret játszani, jól kijön mindenkivel.

2018.10.03.

WRH Gina is hònapok óta vàr az igazi kètlàbùra, aki szereti ès àpolja. ?Igazi szeretetgombòc, alkalmazkodò, mindenkivel jòl kijön, bùjòs, jàtèkos, de nincsenek nagy igènyei.

2018.11.19.

Kedves rajongók!A hétvége szuperül alakult Gina kedvencünknek, hiszen hosszú vándorlás után ő is szerető saját családra talált.Sok boldogságot, és sok szerető gazdis éveket kívánunk nekik!

2022.10.16.

A gazdik szavaival búcsúzunk egyik kis kedvencemtől “Sziasztok, nagyon szomorú hírt szeretnénk közölni veletek. Sajnos a mi kis mentettünk Dina (WRH Gina) vasárnap éjjel átkelt a szivárvány hídon. Fel sem tudjuk fogni, hogy már nincs velünk, borzasztóan hiányzik. Dinus 4 éve került hozzánk. 2018-as westiválon ismertük meg, és tulajdonképpen ő választott ki minket gazdinak, mivel lefeküdt mellénk és onnan nem mozdult. Második kutyusként került a családba és gyorsan beilleszkedett. Mikor örökbefogadtuk, tudtuk, hogy tüdőfibrózissal küzd, de minket ez nem zavart, mi őt akartuk. Dina egy igazi kis angyal volt, nála jobb kutya nem létezett, állandóan osztogatta a puszikat, csupa szeretet volt. Imádtuk őt, óvtuk – féltettük mindentől, nehogy romoljon az állapota. Szerencsére nagyon erős kutyus volt, jól viselte a betegségét, így nagyon váratlan volt, hogy vasárnap elkezdett hányni és délutánra már fel sem bírt kelni, látszott, hogy nincs ereje már. Nincsenek szavak, ,melyekkel le tudnám írni, hogy mennyire hiányzik,, még mindig keressük őt, lefekvés előtt még mindig megnézem, hogy van-e elég vize, hogy éjszaka inni tudjon, még az ágya is ugyanúgy van, hogy vasárnap reggel felkelt belőle.Annyi sok boldogságot és szeretet hozott az életünkbe, nagyon köszönjük nektek, hogy ő a miénk lehetett, hogy 4 évvel ezelőtt minket választatottak neki gazdinak.” Ég veled Gina, legyen neked könnyű a föld!