Gina - gazdis

Gina – gazdis

WRH Gina GAZDIKERESŐ!
Gina egy 8 éves, ivartalan szuka hegylakó, aki most már keresheti magának az igazi kétlábút!
Hosszas rehabilitáción van túl, az egyik füle műtött, a másik szerencsére szépen meggyógyult. A tüdeje nem tökéletes, így minimális vízhajtót kell szednie, illetve ezt érdemes kontrollálni rendszeresen.

Szeretne egy nyugodt családi környezetet, ideális lenne egy kertesház, ahol elbóklászhat boldogan. Szeret sétálni, de nincsenek nagy igényei. Más kutyákkal szeret játszani, jól kijön mindenkivel. Igazi szeretetbomba!

Jelentkezni a gazdi@wrh.hu email címen lehet.

 

Gina és Jimmy a múlt héten kerültek a gondozásunkba, szaporítós háttérrel rendelkeznek.
Gina 2010-es születésű szuka kutyus, sajnos nagyon rossz állapotban van.
Az elsődleges állatorvosi vizsgálat során kiderült, hogy súlyos tüdőfibrózisa van. Azonnal elkezdtük nála a vízhajtó alkalmazását, de az állapota nem javult a napokban egyáltalán. Nehezen veszi a levegőt.
A szívféregtesztje negatív szerencsére.
Ma este megy vissza egy alapos UH vizsgálatra, hogy kiderüljün mi van a hasüregében.

Gina immár ivartalanul várja az igazit. A tüdőfibrózisa szépen kordában tartható, minimális vízhajtót kell szednie csak, azonban 6 óránál többet nem tud egyedül lenni. Szeretne egy nyugodt családi környezetet, ideális lenne egy kertesház, ahol elbóklászhat boldogan. Szeret sétálni, de nincsenek nagy igényei. Más kutyákkal szeret játszani, jól kijön mindenkivel. Igazi szeretetbomba! Jelentkezni a gazdi@wrh.hu email címen lehet.

Gina fülei sajnos ismét begyulladtak, így nagy valószínűséggel hallójárat írtást kell nála is elvégezni. A gazdikeresése emiatt most szünetel.

Sok kicsi sokra megy, támogasd Te is Gina felépülését!

Magyar Westie Fajtamentő Egyesület Bankszámlaszám: 11709057-20001986 (OTP Bank)
Közlemény: Gina
Paypal: adomany@wrh.hu

Kérjük, adód 1%-ával támogasd mentetteink gyógyulását.
Magyar Westie Fajtamentő Egyesület adószám: 18520266-1-42