Happy 2 - gazdis

Happy 2 – gazdis

Happy egy 8 éves, ivaros westie kan. 2 évvel ezelőtt gazdája el akarta altatni súlyos allergiája miatt. A kutyapanzió vezetője, ahol előtte már járt Happy úgy döntött segít neki – sikerült is az állapotát javítani, de most ő került olyan helyzetbe, hogy nem tudja tovább a számára szükséges életkörülményeket biztosítani.

Így a segítségünket kérte és persze Happyt szívesen fogadtuk a fedélzeten.

A természete csodás. Nagyon jól szocializált, nyugodt, csendes és immár öregecske benti kutyus. Nem él vissza ivaros létével. Kutyákkal, macskákkal, gyerekekkel is remekül kijön.
Autóban rendben utazik,pórázon és szabadon is jól sétál.

Az állapota nem rossz (láttunk róla képeket, hogyan nézett ki előtte), de még lehet rajta bőven javítani. 🙂
Így készítettünk allergia tesztet és pajzsmirigy hormon szintet is ellenőriztettünk. Várjuk az eredményeket. 🙂

Szerencséjére ideiglenes befogadóhoz tudott költözni egyből, reméljük, hogy nagyon hamar javul az állapota és ivartalanítani is tudjuk. Utána pedig szerető családot keresünk számára.

2018.05.24.

Sziasztok Gazdi jelöltek! A Nevem Happy. WRH Happy (2). Idiapu szerint Hepaj, Idianyu szerint szobanövény. 9.évemet taposó senior szösz vagyok. Csendes, türelmes,szófogadó, igazi úriember. Szeretek a fűben heverni, sokat aludni, és rengeteg simire van szükségem. Iditesókkal szoktam fogócskázni, a macskák viszont nem izgatnak. Nem ugatok csak ha jön a postás bácsi vagy ha dörög az ég. Az allergiám szépen gyógyul, sokféle husit ehetek, de gabonafélét és élesztőset nem. A kezeléseket hősiesen tűrtem, szerencsére ma már nem sok mindent kell elviselnem. Autóban csendben, nyugodtan utazom,akár elől az ülésen, akár a csomagtartóban. A kaján kivül semmit nem rágok szét. Nagyon jó idiéknél de hátralevő éveimre szeretnék saját családot, tesókat (kisgyereket nem annyira), kis kertet.

2018.06.26.

Sziasztok! Végre velem is megtörtént a WRH – s csoda. Lett saját családom. Már is szeretem őket. Kedvesek vidámak és lett két kutya tesóm is. Azt hiszem nagyon boldog évek várnak rám. Nozipuszi Wrh Happy. ?❤