Bekka - R.I.P.

Bekka – R.I.P.

Bekka egy 9-10 év körüli egyelőre ivaros Westie hölgyemény.
A hozzánk kerülésének története bonyolult, de nem is ez a lényeg.
Békés, aranyos, kedves kutyus, oltva, chipezve érkezett, jól nevelt is.
A füle sajnos be van gyulladva, fáj is neki.
A napokban jut el majd Timi doki nénihez, addig is a Mimóza Kutyakozmetika és Napközi​ vendégszeretét élvezi. 🙂

Bekka alapvetően egészséges. A fülei be vannak szűkülve, ezt elkezdtük kezelni. Egy apró emlődaganata van, ezt az ivartalanítással együtt eltávolítjuk május végén. Varratszedés után pedig gazdikereső lesz.

2018.05.20.

WRH Bekka is jàrt Timi doki nèninèl. Alapvetően jò àllapotban van, a szìvfèregtesztje negatìv lett. ? A hallòjàrata be van szűkülve ìgy ennek kezelèsèt megkezdjük. Egy nagyon pici, kezdődő emlődaganata van. Hamarosan àt is esik az ivartalanìtàson, amikor ezt is eltàvolìtjàk. Bekka igazi tündèrlàny, egy szò nèlkül tűrte a vizsgàlatokat. Odavagyunk a kis maci pofijàèrt azokkal a pici fülekkel. ❤❤❤

2018.08.03.

Bekkának ma kerül sor a vastagbél daganat eltávolítására az Egyetemen. Szorítsatok neki, hogy végbélen keresztül meg lehessen oldani a beavatkozást, és minden rendben menjen!!

2018.10.03.

Kezdjük a napot egy szuper hìrrel! WRH Bekka gazdisodott. ?Ideiglenes befogadói beleszerettek, amit teljesen meg tudunk érteni, hiszen egy tünemény. ?Ìgy vègérvényesen a családjuk tagjává vált, WRH Berci mellett. Sok boldogsàgot kìvànunk!

2019.08.23.

Most kaptuk a szomorú hírt, hogy WRH Becky átkelt a szivárvány hídon… Boldog 15 hónapot töltött szerető gazdijaival, volt a Balcsin, sokat játszott, szeretgették, igazi otthona volt! Sajnos csak ennyi idő jutott neki, de számára ez a világot jelentette! Legyél boldog odaát Becky ❤