Moncsi - gazdis

Moncsi – gazdis

Moncsi Bogival ès Magdival èrkezett szaporìtòtòl. 5 èves, egyelőre ivaros szuka. Habàr nem volt bàntalmazva, sajnos màs emberrel nem talàlkozott ès màs helyekhez sincs szokva, ìgy nagyon fèlős. Nem szobatiszta, nem ismeri a pòràzat, nyakörvet, ezeket is meg kell tanulnia, ahogy azt is, hogy bìzhat bennünk. Egyelőre panziòban helyeztük el, remèljük elkezd szèpen lassan kinyìlni.
Elsődleges àllatorvosi vizsgàlata a jövő hèten esedèkes, de rànèzèsre nagy baja nincs.
Utàna ideiglenes befogadòt keresünk szàmàra, aki türelemmel megmutatja neki milyen a valò vilàg (lehetőleg kertes hàzzal).

2018-08-03-

WRH Moncsi sikeresen àtesett az ivartalanìtàson. ? Kèpzeljètek, hogy az aprò daganat szerű dolog az emlőjènèl vègül betokozòdott bőrfèrgeket rejtett magàban. Kommentben megnèzhetitek.Moncsi viselkedèsbeli (fèlős) rehabilitàciòja is jòl halad – az Akela Kutyaiskola külön foglalkozàson segìt a gazdiknak. ?

2018.11.13.

Moncsi a félős kisasszony is sokat változott az elmúlt hónapok alatt, köszönet érte a végtelenül türelmes gazdijelölteknek, akik a mai naptól már nem csak jelöltek.Sok boldogságot kívánunk nekik, és Moncsinak legalább még annyi bátorságot mint amit eddig összegyűjtött. ❤