Bibi - R.I.P.

Bibi – R.I.P.

Bibi egy szaporítós háttérrel rendelkező, 5 éves szuka hegylakó, aki frissen ivartalanítva került hozzánk, elég elhanyagolt állapotban.  Kiderült, hogy a műtétet rosszul végezték el (vagy többször volt császározva) és sérve lett.      Így az egyetemen újra műtötték pár napon belül, szerencsére rendbe tudták tenni a korábbi állatorvos által okozott károkat.  Szívféreg tesztje negatív lett szerencsére. A szemei csúnyán be voltak gyulladva, azt is kezelésnek vetettük alá. Ezen felül kiderült az is az UH vizsgálaton, hogy húgykövei vannak. Ezt gyógyszersen megpróbáljuk elhajtani, hogy ne kelljen még egyszer megműteni, reméljük sikerrel járunk. Sajnos allergiás tünetei is vannak.

2018.08.06.

WRH Bibi jól érzi magát, egy kis főnyeremény idiangyala szerint. A jövő héten megy Timi dokinénihez, hogy megnèzze miként alakultak a húgykövei. ? Remélhetőleg el tudjuk kerülni a műtétet.

2018.11.09.

Mindenkinek nagyon köszönjük, aki gondolt Rá, Bibi sikeresen túl van a műtéten, azonban sajnos nem volt zökkenőmentes. Remélhetőleg ma már hazajöhet a kórházból.

2018.11.08.

Nemsokára elkezdődik a kis Bibi babánk csombcsont műtéte. Kérjük a drukkokat, főleg azért mert szegényke tüdeje nincs a toppon.

2018.12.29.

WRH Bibi első igazi karácsonya. ? Vegyes gondolatok járnak a fejemben…. Gondolkodom, hogy hol és hogy élhettél eddig… Valószínűleg egy ketrecben tengetted napjaid és csak arra voltál jó, hogy kiskutyákat hozz a világra. Mit ehettél? Hát ki tudja. Az biztos, hogy egy jó szót, egy simogatást nem kaptál eddig. Pedig nagyon megérdemled. A sanyarú sorsod ellenére a mai napig bízol az emberekben, keresed társaságukat, vágysz a simogató kezekre, az ölelésre. Sok megpróbáltatáson vagy már túl, és hosszú az út a teljes gyógyulásig, hisz ha a műtött lábad helyre jön sajnos a másikra is vár még egy műtét. De ígérem, hogy most már minden rendben lesz, a WRH csapata mindent megtesz a gyógyulásod érdekében. És nem utolsó sorban mi is mint ideiglenes angyalaid, itt vagyunk veled, és megkapod az eddig elmaradt szeretetet, simogatást és törődést. Boldogság tölt el, hogy itt vagy velünk, foghatjuk mancsaid,és vezethetünk téged az egészséges és boldog élet felé!

2019.05.19.

Sziasztok! Itt WRH Bibi. Mint tudjátok túl vagyok sok mindenen már – sérv műtét, húgykő elhajtás, és egy combcsont fejezés. A lábműtétem nem volt zökkenőmentes, mivel egy műtét utáni szövődményként kaptam egy jó kis gyulladást ami a csontjaimban volt. Erre gyulladáscsökkentőt szedek. A WRH csapata mindent megad nekem, így december elejétől fizióra vagyok ítélve. Most volt a 43. tornám, amit imádok csinálni, és a lábam is szépen javul, erősödik. De holnap megyek kontrollra az Egyetemre, ahol Csilla doki néni megmondja a tutit. Kiderül mennyire is javul a lábam. Gondolom holnap elmondják hogy most hogyan tovább, és a másik hátsó lábam műtéte mikor várható. Mivel az is nagyon rossz. De hát addig ahhoz nem nyúlnak míg ez helyre nem jön rendesen. Egy szó mint száz, holnapra kérem a drukkokat, hogy csak jó hírrel tudjak nektek az este beszámolni. Puszi, pacsi mindenkinek. ?

2019.05.31.

Sziasztok! Bibi vagyok, egy csudi aranyos hegylakó kislány. Lassan már egy éve vagyok a WRH gondozásában. Aki figyelemmel kíséri rehabilitációmat már tudja, hogy nagyon sok mindenen keresztül mentem. Tavalyi combcsont fejezéses műtétemkor implantátumot kaptam, amit hétfőn az Egyetemen eltávolítanak, és valószínűleg ezzel egyidejűleg megműtik azon a lábamon a patella ficamot is. Tehát kérek mindenkit, hogy drukkoljon nekem, hogy minden jól alakuljon!Az egyéves kezelésem alatt a WRH rengeteg pénzt költött rám, de más mentett hegylakónak is szüksége van az ellátásra, kezelésre.

2019.06.03.

Bibinek hosszú és fárasztó napja volt. De sikeresen túl van az implantátum eltávolításon. Most pihenget. 10 nap múlva varratszedés. De a kicsi lány addig sem tétlenkedik, a héten már folytatja a fiziós kezeléseket.

2019.11.17.

Sziasztok! Rég hallottatok már Bibiről, így itt az ideje, hogy hírt adjunk nektek róla. Aki figyelemmel kísérte rehabilitációjának rögös útját az tudja, hogy ez a kicsilány nagyon sok megpróbáltatáson van túl. Már egy év el is telt combcsont műtétje óta. A műtétből való felépülése nagyon hosszú volt. Rengeteg fiziós (szám szerint 70) kezelés után elérkezett az idő, hogy végre sor kerülhet az egyik hátsó lábán a patella műtétjére is. A műtét kedden lesz az Egyetemen. Kérünk titeket drukkoljatok ennek a kicsilánynak, hogy minden rendben menjen, és a műtét sikeres legyen.

2019.12.26.

Sziasztok, itt Bibi! El szeretném újságolni nektek, hogy idimuter bebukott. 1,5 éves rehabilitációm végére értünk. Én vagyok a világ legboldogabb WRH mentettje, mert idimuter nem engedi el a mancsaimat. Így a mai nappal, a több mint 1 éves ideiglenes státuszom gazdisra változott. ? De nyugi, hallotok még rólam. Puszi, pacsi! ??

2021.04.19.

Drága Bibink! ??Szeretnénk búcsúzni tőled! Sajnáljuk, hogy nem tudtál a mi nagy családunkban több időt velünk tölteni. De ne legyünk tehetetlenek, hiszen már az is egy kisebb csoda volt, hogy hozzánk kerültél, és a pici kizsigerelt testecskédet, ha kevés időre is, de élhetővé tudtuk tenni, és utolsó éveidet boldog gazdis kutyaként törődésben, szeretetben tölthetted. ? Te velünk együtt küzdöttél, és nem adtad fel, pedig a sors rengeteg akadályt gördített élénk, és sorra vetted azokat, hol egy-egy falat alma, máskor pedig az életbenmaradás volt a tét. Már tudjuk, hogy bármennyire is szeretnénk a mentettjeink élete sem tarthat örökké itt a földön, viszont a szívünkben, és az emlékeinkben mindig velünk maradtok! Légy te is nagyon boldog odafent, hiszen megérdemled! ? “legyen neked könnyű a föld”