Bendegúz - gazdis

Bendegúz – gazdis

Bendegúzt Erdőkertesen találták a Befogad-Lak állatvédői. Értesítettek minket és a szösztaxi robogott is érte.
Jelenleg panzióban van elhelyezve, de kertes házas ideiglenes befogadót keresnénk számára.
Nem teljesen szocializált, így nevelésre is szorulna. De mint minden hegylakó okos és gyorsan tanul.
5 év körüli, ivaros kan, szerencsére egészséges, szívféreg tesztje negatív.
A szeme be volt gyulladva, kezelését megkezdtük. Július 31.-én ivartalanodik, utána gazdikereső státuszba lép.

2018.08.07.

Helloooooo! Bendegúz vagyok azaz Bende! Jelengel a WRH panziójába tengek lengek, intézkedek… De azt mondja ez a Nő (Mi csak TápDillerCsajnak hívjuk)Jó arc vagyok meg kedves “HAKELL, HANEM KAP PUSZIKAT” Már figyelek a nevemre is, ha Bendegúznak hív tuti valami rosszat csináltam….szerinte. Folyamatosan fáraszt ilyen badarságokkal “ül,marad, ne huzzál” de megcsinálom mert utána kapok kaját és ha magamtól csinálom akkor ilyen furcsa fejhangon beszél amit nem értek de valamiért elkezd mozogni tőle az antennám…. Szóval, az a nagy helyzet azt mondják… kéne Nekem egy szuper IdiAngyal akivel sokat sétálhatok és adhatom a puszikat és tanulhatok tovább!

2018.07.31.

Bende hegylakò ma esett àt az ivartalanìtàson, jòl viselte szerencsère. Gyors gyògyulàst kìvànunk neki! ? Ideiglenes befogadòt is keres àm! ?-ok, hol vagytok?

2018.11.04.

Örömmel jelentjük, hogy WRH Bendegúz is jól vette a próbaidős akadályokat, igazi kis álomkutya lett, felhagyott a hóbortjaival.Állapotát tekintve immár végleges gazdis.Sok boldogságot kívánunk nekik! ?