Kyra 2 - R.I.P.

Kyra 2 – R.I.P.

Kyra egy öt éves, ivaros szuka kutyus aki szaporítótól érkezett. Látszik, hogy sokszor ellett. Nagyon szocializálatlan és fél az emberektől egyelőre.
Az elsődleges vizsgálaton holnap fog átesni.

Panzióban van elhelyezve, de ideglenes befogadót keresünk számára.

2018.08.07.

WRH Kyra ma ideiglenes angyalokhoz költözött. ? Habàr màr kèszen àll a gazdisodàsra mèg sok mindent meg kell tanulnia, főleg, hogy szeretetre mèltò ès mostantòl màr csak szeretni fogjàk őt.

2018.08.02.

Kyra átesett az ivartalanításon, így gazdikereő státuszba lép. Még nagyon félős és tanulja a kutyás életet, de egy türelmes gazdi mellett hamar cukiborsóvá válik majd.

2018.08.08.

Kyra az ùj idi helyèn tündèrkedik. ???

2018.09.24.

Kyra is gazdihoz költözött hétvégén!Sk boldog közös évet kívánunk!! ❤

2023.03.05.

Ismét egy csillaggal több ragyogaz égen. A gazdi szavaival búcsúzunk. Drága Kirike, drága Kutyamicánk! Nehéz szavakba önteni amit érzünk. Elmentél és egy óriási Kircipirc méretű űrt hagytál magad mögött, mely elmondhatatlanul fáj és amire nincs gyógyír. A 4.5 év alatt, amit velünk töltöttél, remélem tudott gyógyulni a Te sérült lelked is és meg tudtuk mutatni, hogy milyen a boldog gazdis élet. Hihetetlen, hogy nem fogsz többé tappancsolni, a kezünket bökdösni, hogy csak téged simogassunk ahelyett, hogy a kávénk innánk… És éjszaka nem lesz ott a megnyugtató szuszid. Többé nem hemperizel a fűben és nem örülsz nekünk ha hazaérünk. Annyi mindent írhatnék a kedvességedről, a szokásaidról… a rengeteg szeretetről amit tőled kaptunk…de csak annyit kívánok, hogy legyél nagyon boldog a szivárvány híd túloldalán! Angyalok vigyázzák álmod édes kiskutyuskánk!