Pamacs - R.I.P.

Pamacs – R.I.P.

Pamacsról 12 év után mondtak le gazdái költözés miatt.
Szőre teljesen elhanyagolt, fülei gyulladt, beszűkült állapotban vannak, nem is igazán hall velük.
Egyik szemével is problémák vannak, ezen a héten esik át a szemészeti vizsgálaton.
Szívféreg tesztje negatív, és időközben a loncsaitól is megszabadult.

2019.01.26.

Sziasztok Szöszpajtik! Hosszas panziózás után hétfőn végre idihez költözhettem. Nagyon jó érzés, hogy egész nap puha párnákon szundikálhatok. Néha kimegyünk a kertbe, szaladgálunk iditesókkal. Ma először elmentünk egy hosszú sétára. Nagyon jó volt kimozgatni öreg csontjaimat. Mivel nem hallok semmit igy nagyon figyeltem végig, hogy merre megyünk. Jó hosszú séta volt ezért nagyon elfáradtam. Most megyek aludni. Még hallotok rólam. Pacsi:Wrh Pamacs

2019.02.19.

WRH Pamacs szemészeti vizsgálata során felmerült a gyanú, h mivel jobban kidülled az egyik szeme, ezért vagy egy tályog vagy egy daganat is lehet a szemgolyó mögött. Szerettük volna kizárni ezeket a tényezőket, így egy CT vizsgálat készült róla.Nagyon jó hír, hogy a CT teljesen negatív, elváltozást nem mutat az ágyban, daganat nincs!!! ???

2019.03.24.

Sziasztok szöszrajongók!
Mától lehet értem is rajongani sőt tolongani. TDN-től megkaptam az engedélyt, hogy keressek magamnak saját gazdit, családot. Én jól elvagyok idiéknél, nincs kedvem továbbállni, de idiapu szerint ez az élet rendje.
Szóval amit tudni kell rólam: 11 éves múltam februárban,ennek ellenére remek kondiban vagyok. A füleim szépek csak nem hallok velük. Ez mondjuk nem nagyon zavar mert nagyon figyelek mindenre ami körülöttem történik. Nagyon szépen tudok nézni. Vizhajtót szedek, mert picit zörög a tüdőm. (TDN szerint lehet bennem még 4-5 év). Olyan gazdit keresek ahol van egy kis kert, és napközben gyakran kimehetek. Jó lenne egy kutyatárs is. Este szivesen odabújnék valakihez,aki sokat simiz.
Egyszóval, ha élő plüsskutyára vágysz akkor én vagyok a legjobb választás.
Pacsi: Wrh Pamacs

2019.06.08.

Jó hírrel érkezünk! Szépséges senior Pamacsleányzó szerető családba költözött. ❤️Sok boldogságot kívánunk!

2020.10.26.

Megint, és megint, ki tudja idén hányadszorra…. Ismét rossz hírekkel érkezünk. WRH Pamacs is átkelt a szivárványhídon. Mikor hozzánk került, mert 12 év után a családja lemondott róla, sajnos már akkor sem csattant ki az egészségtől. De Ő is új családra lelt, ahol alig másfél évig élvezhette a meleg lakás nyújtotta előnyöket, és a gondoskodó gazdik szeretetét.Köszönjük, hogy ez idő alatt mindent megadtak neki. Légy boldog Pami a szivárványhíd másik oldalán, és te is add át a többieknek akik már nem lehetnek velünk, hogy sosem feledjük őket! “Legyen könnyű neked a föld”