Szuszi - R.I.P.

Szuszi – R.I.P.

Szusziról 11. születésnapján mondott le a családja költözésre hivatkozva.
Szívféreg tesztje negatív, viszont a fülei szörnyű állapotban vannak, egyik biztos műtétre fog szorulni, nem is nagyon hall velük.
Emlődaganata van, ami elkerülhető lett volna az Ivartalanítással.
A családjától való elválás nagyon megviselte, de már kezdi elhinni, hogy van élet ezek után is.

2019.01.11.

WRH Szuszi ma átesett az ivartalanításon.Az emlődaganata is eltávolításra került, de sajnos itt nincs vége a történetnek, mert egy fogászati műtét és egy hallójárat irtás is vár még szegényre. ?

2019.02.23.

WRH Szuszi fülecskéjét hosszasan próbáltuk menteni a műtéttől, de sajnos nem sikerült elkerülni. ? A héten esett át a halójárat írtáson. Kívánunk neki gyors felépülést

2019.03.17.

WRH Szuszi füle szépen gyógyult, a héten ki is kerültek a varratok.Most egy kis pihenés következik, utána folytatjuk a műtéti sorozatot a másik fülével, mert sajnos az is katasztrófális állapotban van. ?

2019.05.15.

Gazdája 11év után mondott le róla, ez nagyon meg is viselte őt, hetekig nem találta a helyét.Hála istennek mára már túl tette magát a dolgokon, és bizakodva várja az új fájdalommentes életét.Mikor átvettük, mindkét füléből ömlött a genny, és egy emlődaganat is ott figyelt a testén.A daganat miatt az ivartalanítással és szövetszaporulat eltávolításával kezdtünk.Következtek a fülek; sajnos mindkettőnél hosszútávú megoldásként a hallójáratirtás bizonyult a legjobb döntésnek. Ezeket a beavatkozásokat nyilván csak külön-külön lehetett elvégezni, megfelelő pihenőidő betartásával.Múlthéten átesett az utolsó műtéten is, már csak egy laza varratszedés, és talán a gazdisodás sem várat sokat magára, hiszen képzeljétek, akad egy titkos hódolója!

2019.06.19.

Rég jelentkeztem, ezért gondoltam most már épp ideje, hogy halljatok felőlem. Az elmúlt hetekben a jobb fülemet is megműtötték. Már túl vagyok a varrat szedésen is, így teljes mértékben gazdikereső lettem. Igaz nem hallok, ez engem egyáltalán nem zavar és azért jól lehet velem kommunikálni.Bízom benne, hogy leendő gazdim is így gondolja majd. Jól telnek a napok idi anyunál és idi tesónál Incinél. Jókat pihengetek – erről küldök fotót is – és sokat szeretgetnek. Idi anya állandóan fotóz, mert nagyon tetszik neki, ahogy csoda pózokban alszom. Sokat sétálunk, azt nagyon szeretem, mert ha látunk macskát, akkor jól meg tudom ugatni és hű de megkergetném, ha hagynák. Ebből is látszik, hogy nem túl jó a viszonyom a cicákkal. Szeretek enni és képzeljétek gyorsabban falom be a kaját, mint Inci. Ha idi anya nem figyel, akkor rá is szoktam cuppanni Inci táljára, de ez sajnos ritkán sikerül, mert már résen van. Finom nasikat is kapunk, a gyümölcsöt és a zöldséget is nagyon, de nagyon szeretem. Nagyon szeretném, ha nekem is már lenne egy végleges, szerető családom. Én bízom benne, hogy sikerül. Addig is üdvözlök minden szösz tesót és a szösz gazdikat.Puszi pacsi Wrh Szuszi. ??

2019.07.02.

WRH Szuszi, a báránybőrbe bújtatott angyal is bejelentkezik. Sikeresen túl van mindkét hallójárat írtáson, szépen meggyógyult, új frizurát kapott, akár már gazdikereső is lehetne, de egyelőre még tökéletesíteni szeretnénk az allergiás bőrén. Tegnap kaptuk meg az allergia teszt eredményét, ami igencsak feladja a leckét, ugyanis mindenféle húsra pozitív lett. ? Természetesen állatorvosunkkal konzultálva kitaláljuk mi a legjobb számára és reméljük a mielőbbi javulást.

2019.08.12.

Sziasztok!Szuszi vagyok, na nem az a foltos, aki a fülem tövét nyalogatja, hanem a fehér, aki hagyja, hogy ezt tegyék vele.Nem igazán hallok velük, mert a volt gazdám elhanyagolta őket, és már annyira akut volt a probléma. hogy már csak a műtét segített rajtuk.Tehát nem hallok velük, viszont már nem fáj, és szeretem, ha tiszta, ezért hagyom a foltosnak, hogy kényeztessen, és azóta teszek a dörgésre is!De nem is ez a lényeg, hanem, hogy végleges gazdit keresek közületek magamnak!12 éves vagyok, nem túl aktív, ezért nem fogsz a falra mászni tőlem.Egyedüli kutyus voltam 11évig, nem feltétlenül vágyom kutyatársaságra, de ha lesz egy tesóm, el leszek mellette is, viszont a kajáját majd én akarom megenni.Allergiás tüneteim is voltak, ezért speckó tápot kell ennem, kicsit szégyenlem, de nektek elmondom, hogy kutya létemre vega majszit kapok, amit ezer örömmel meg is flamózom.Szeretem, ha simiznek, és ha hagynak aludni, de szívesen megyek sétálni száraz időben, ha eseik menjen, akinek ez jól esik!

2019.09.14.

Mindenkinek megígérjük, hogy eljön az IGAZI, ahol vigyáznak rád, gondoskodnak rólad, és úgy szeretnek, ahogy eddig még sosem, mégha süket, és öregecske is vagy. Hát megint így lett.Sok-sok boldog évet kívánunk nektek, és köszönjük, az önzetlenségeteket, hogy őt választottátok, mert ők is megérdemelnek egy esélyt, nem csak az egészséges, fiatal társaik.

2022.09.13.

Nehéz bármit is mondani, még így lassan egy hónap távlatából is csak a hiány, fájdalom és az üresség, ami Rozi (WRH Szuszi) után maradt bennünk. Amilyen hirtelen toppantál be az életünkbe, olyan gyorsan távoztál és a szívünk egy darabját is örökre magaddal vitted. Annyi minden írhatnék, amit ezalatt a 3 év alatt tanítottál nekünk, de csak azt szeretnénk mondani, hogy köszönjük. Köszönjük, hogy felkészítettél minket arra milyen felelősséggel is jár majd, amikor szülővé válunk. Mindössze 13 nap, ennyi telt el a te utolsó napod és a kisfiunk Miró, első napja között. Tudjuk, hogy valahol benne élsz majd tovább. A 14,5 fél évedből nekünk csak 3 jutott, de ez volt életünk legjobb 3 éve. Isten veled Rozi!