Cody 2 - gazdis

Cody 2 – gazdis

Codyról gazdái válás miatt mondtak le. Mezőkövesdi, helyi állatvédő kolléga fogadta, tőle hoztuk fel Pestre.
Cody 2 éves, aktív, okos, értelmes kutyus. Szereti a többi kutyát, kanokkal, szukákkal egyaránt jól kijön, csak elég peckes és nagy kanmanci. Könnyen nevelhető és tiltható, igazi Hegylakó, aki nagyon örülne sok foglalkozásnak.
A napokban átesik az ivartalanításon és utána gazdihoz költözik.

2019.01.14.

Illatos macsó Cody ? holnap megszabadul a korona ékszerektől, elég nagy bánatára valószínűleg. De nagyon ráfér. ?

2019.02.05.

Dzsungel westie a macskák és a cserepes virágok réme. WRH Cody, aki szintén hamarosan gazdihoz költözik. ?

2019.02.19.

A szívtipró, a macsó, alias WRH Cody gazdis Hegylakó lett. ❤️Nagyon sok boldogságot kívánunk neki és új családjának!

2020.01.08.

Wrh Cody bejelentkezik!Cody gazdisodásának egy éves évfordulójára egy átfogó orvosi vizsgálatot, és egy wellness programot kapott ajándékba Bori doktornénitől, amit a képen is láthattok ?. A gazdik tollából:”Szia Gábor! Tegnap ünnepeltük először Cody szülinapját, lassan egy éve van nálunk. Nem állítom, hogy nem hullik és őszül azóta jobban a hajunk (…), de mostanra nagyon jól megtalálta a helyét a családban. A lányok kényeztetik, bár Léna alaposan edzi a tűrőképességét. Nem gondoltam volna, hogy egy terrier képes ennyire gyerekközpontú lenni, ennyire alárendelni magát egy totyogónak, de Cody ebből is szuperül vizsgázik. A mintakutyától azért még messze áll, de minden nap sokat foglalkozunk vele, nagyon gyorsan és szívesen tanul. Egészséges, energikus, okos kutya. nagyon jó, hogy velünk van. ?Ági”

2021.12.15.

Cody – gazdis hírek ?A gazdás lemondásból hozzánk kerülő kutyusok, olykor kemény próbatételek elé állítják új gazdáikat.Így volt ez Cody estében is, aki már 3 éve gazdis életét éli.Most kedves képeket és tapasztalatokat kaptunk Ágitól:„Az első időszak nagyon változatosan és hektikusan telt, mivel sok rossz beidegződést hozott magával az úrfi.A középkorú férfiaktól valamilyen oknál fogva rettegett, rendkívül agresszív volt más kutyákkal, a lakást teljeskörűen magáénak tekintette, annak teljes berendezésével, rákapott a székről asztalra mászásra… és még számos problémával kellett megbirkóznunk.De a kitartás nála is meghozta a változásokat. Szerencsére Cody gyorsan tanul, sok trükköt is tud már, pl heteken át gyakoroltuk, hogy megtartsa az orrán a falatot.Mára már el tudunk menni kutyafuttatóba, kirándulni, minden hívásra gyönyörűen jön, lakásban és autóban is szépen viselkedik, ahova csak lehet, visszük magunkkal.Igazi családi kedvenc lett, a lányokkal rendkívül szeret lenni, minden reggel ő ébreszti őket, tőlük kapja az ennivalót, sokat játszanak. Amikor a lányok először nem aludtak itthon, Cody a videóhívásnál rendesen mesélt nekik, nagy nyüszögésekkel, meg morgásokkal.Ja, és mindig a legmelegebb hely kell neki a házban, ezért a most épülő kandallóban külön Cody-vacok kerül kialakításra?”Még sok boldog évet kívánunk a családnak !