Rosita - gazdis

Rosita – gazdis

2019.04.08-án Nyírbogáton felszámoltak egy szaporító telepet, ahonnan közel 100 szörnyű körülmények között tartott és állapotban lévő kutya került gondos állatvédő kezek közé. 11 állatvédő szervezet összefogásának eredménye, hogy ők megmenekültek.

A WRH gondozásába 4 szuka és 1 kan hegylakó került.

Mivel túlélők, és zombi szaporítókkal éltek, így a Walking Dead után szabadon a nevük:
Daryl
Sasha
Rosita
Michonne
Carol

Rosita egy 1,5 év körüli szuka kutyus. Ápolatlan, elhanyagolt állapotban volt az átvételkor.
Szerencsére egészséges és a szívféreg tesztje is negatív.
Ő már ideiglenes/örökbefogadó gazdinál lakik és ivartalanítás után lesz végleges a státusza,

2019.05.05.

Tegnap WRH WD Rosita is átesett az ivartalanításon. A megvető nézés úgy látszik családi vonás. ? Gyógyulást kicsilány! Aztán irány az Akela. ?

2019.06.19.

Walking Dead Rosita már jó ideje új családban él, mellettük fejeződött be a rehabilitációja. Sokat foglalkoznak vele, ugyanis félős, de már kutyasuliba is jár és néha elkíséri a nagytesót agility edzésre. Boldog a kisasszony, végre azt a szép életet éli, amit megérdemel. ❤️ Sok boldogságot kívánunk nekik!

2019.06.30.

Kicsi Nina (WD Rosita) tegnap sikeres alapfokú vizsgát tett az Akela Kutyaiskola Budapesten. ??? Rosita pár hete még a Nyírmadai szaporító telep kizsákmányolt áldozataként élt… Gratulálunk a gazdinak, hogy ügyesen kezelik és sokat foglalkoznak a minimanóval. ❤️

2020.04.13.

Pont egy éve érkezett ez a gyönyörű édes pici lány az életünkbe és vált teljessé a falka❤️?Viktoria HatvaniGabriell Szabó köszönjük hogy akkor nekünk szavaztatok bizalmat ???