Carol - gazdis

Carol – gazdis

2019.04.08-án Nyírbogáton felszámoltak egy szaporító telepet, ahonnan közel 100 szörnyű körülmények között tartott és állapotban lévő kutya került gondos állatvédő kezek közé. 11 állatvédő szervezet összefogásának eredménye, hogy ők megmenekültek.

A WRH gondozásába 4 szuka és 1 kan hegylakó került.

Mivel túlélők, és zombi szaporítókkal éltek, így a Walking Dead után szabadon a nevük:  Daryl  Sasha  Rosita  Michonne  Carol

Carol egy 11 éves szuka kutyus. Az ő állapota a legrosszabb. Írtó elhanyagolt állapotban volt az átvételkor, rasztás szőre volt, mintha puli lenne.
A szívféreg tesztje is negatív, azonban enyhe tüdőfibrózist diagnosztizáltak nála, aminek a kezelése vízhajtóval megkezdődött.
Sajnos súlyos sérve is volt, amit napokon belül meg is műtöttek az egyetemen.
Rá még hosszassabb rehabilitáció vár.

2019.04.10.

Nyírbogáti WD Carol hasán az óriási kitüremkedés valójában egy sérv, amiben a méhe helyezkedik el. Pénteken Csilla doki néni megműti, azonban az altatás kockázatos lesz számára…sajnos tüdőfibrózisa is van.Drukkoljatok neki. ❤️

2019.04.16.

Carol szépen javul a műtét óta.A helyzet kicsit komplikált volt, de szerencsére minden rendben zajlott. Azonban röntgen is készült és a tüdőfibrózisa duplán beigazolódott. ? Kezelését megkezdtük már természetesen.

2019.08.11.

Hi!Carol vagyok az utolsó csillagharcos, vagy szamuráj is lehetnék, de igazából az utolsó Walking Dead harcos, akinek még nincs saját gazdija.Kedves, alkalmazkodó, szófogadó kutyus vagyok.Szeretem más kutyák társaságát főleg, ha hagyják, hogy én legyek a főnök, hiszen Nyírbogáton én voltam a többi Westelány madame-ja.Ha emlékszel, volt egy hatalmas sérvem, amit szuperül megoperáltak.Van egy kis tüdőröfögésem (fibrózis), amit párforintos vízhajtó bogyóval kordában kell tartani, figyelni, és néha elugrani a fehérköpenyeshez egy kis hallgatódzásra.Szeretnék végre én is egy saját családot találni, egy zombimentes környéken.Lehet kertes ház, vagy lakás, mindkettőben jól érzem magam, viszont örülnék, ha lenne klímád, a forró párás nyári napokra, ez jól jön a levegőszűrőmnek.

2019.12.31.

Sok boldogságot Carol!!! ❤️❤️❤️Íme az év utolsó gazdisodása. Idén a törpék után a második nagy csapatunk a zombivadászok voltak.A törpe sztory végére sikeresen pontot tettünk, és ezennel szeretnénk bejelenteni, hogy a Walking Dead csapat legidősebb, és még rehabilitáció alatt lévő tagja is révbe ért.Ismét szeretnénk megköszönni mindazoknak, akik tettekkel, és anyagilag támogatták ezt a két nagy projektet. Hála istennek nagyrészt teljesen egészséges kutyusok, de mégis rengeteg energiát, és pénzt emésztettek fel, panzió, orvosi vizsgálatok, fuvar, ivartalanítás, oltások, stb…Jövőre innen folytatjuk veletek!