Peddington - gazdis

Peddington – gazdis

Ismerjétek meg Paddington történetét.

Segítséget kért tőlünk egy kedves állatbarát úriember, hogy egy ismerősénél van egy 5 éves Westie kan kutyus, aki bajban van.
A tizenéves unoka kapta a szülőktől, de megunta, és a nagyszülőknek passzolta le.
Míg élt a Nagyi úgy-ahogy rendbe volt tartva, de mióta meghalt a Papa nem tudja gondját viselni.

Indultunk is érte Debrecenbe.

Érkezésünkkor egy szörnyen elhanyagolt porta fogadott minket, és egy fehér rasztában, és bolhában úszó fehér kutyus szaladt felénk, akiről már akkor látszott, hogy minden, csak nem egy Westie.

A körülményekre, és az állapotára való tekintettel nem tudtunk nemet mondani, igy be a kocsiba, és robogtunk is fel vele Pestre.

Köszönet a Mimóza kutyakozmetikának, hogy megszabadította a szőrpáncéltól, és a milliónyi bolhától, amik már teljesen szétcsípkedték a kicsi testét.
Pár napos karantén, és orvosi vizsgálat után már az ideiglenes befogadóinál szocializálódik.
Mert ugyan hála istennek teljesen egészséges, viszont annál neveletlenebb.
Jövő héten fog átesni az ivartalanításon, szorítsatok neki, hogy minden rendben menjen.

2019.12.13.

Ő Peddington, cuki ugye? Hát nem pont mindig… Ő is az elrontott kiskutyák táborát erősíti, akit nem sikerült megnevelni, mert cukifeherpamacs. Kissé akaratos és majd ő tudja merre hány méter. Sajnos ez komoly következményekkel is járhat az ő esetében, így kizárólag erős kezű gazdi melle ajánljuk. Ha valaki szereti a kihívásokat, érzi magában az erőt egy báránybőrbe bújt KUTYÁHOZ, azonnal jelentkezzen egy bemutatkozó levéllel.

2020.02.17.

GAZDIKERESŐ! Van nekünk egy PADDINGTONUNK, egyedi, különleges kis pamacs. Ő az a kakukktojás, aki szőrgombóc mivoltát meghazudtolva egy igazi egyéniség, egy igazi kemény legény!No de ez egy határozott gazdinak nem lehet akadály, ugyanis akinek bizalmat szavaz, annak hűséges társa lesz! Szeret sétálni, kirándulni, lobogó fülekkel mosolyogni. ? További információk az albumban, a képek alatt.

2020.05.04.

Első ránézésre egy glóriát képzelünk el WRH Paddington feje fölé ? De nagyon csalóka, mert Ő a mi angyal bőrbe bújt ördögfiókánk. Nagyon okos de ugyan ilyen nagy az egója is ? Olyan kutyás tapasztalatokkal rendelkező gazdit szeretnénk neki aki nem a cuki fehér kicsi kutyát látja csak benne, hanem elfogadja és kezelni is tudja Pedi karakán, erős jellemét. Imád nagyokat sétálni, túrázni. Szereti minden nap az agyát is átmozgatni, tanulni, okosodni. Számára megfelelő gazdi mellett a világ legjobb párosát fogják alkotni ?

2020.06.14.

Jó reggelt WRH rajongók!Itt PADDINGTON jelentkezik! ?Azt már tudjátok, hogy nem vagyok átlagos kutya. Én nem nyünyürgetésre, babusgatásra születtem. ? Igazi kemény csávó vagyok, aki habár angyal bőrbe van bújtatva, mégis inkább kisördög.Azonban, ha megtalálom a közös hangot a gazdimmal, aki következetesen betartja a szabályokat és nem enged a kísértésnek, igazi hű társsá válok! Szeretek sétálni, kirándulni, bolondozni! Okos vagyok, könnyen tanulok, ideális lennék egy aktív gazdi mellé, aki segítene az agyamat is kihasználni. ☺️Az átlagos kutya a friss fűben hempereg, no de én nem! Nekem igazi ágrakás kell! Szerintem zseni vagyok!Pacsi Pedike

2020.06.21.

Köszönjük szépen a drukkolást Pedinek és gazdijainak ,eredményes volt ?.Már bátran kijelenthetjük, hogy őket egymásnak teremtették. ❤️ Andi pont olyan gazdi amilyet megálmodtunk a mi kis ördögfiókánknak. ? Határozott, következetes és nem ijed meg ha a kis gazfickó próbálgatja az erejét nála. Hálásak vagyunk, hogy Őt választottátok. Legyen nagyon sok örömteli, csodálatos évetek együtt! ?

2020.12.14.

Gazdis bejelentkezés. ? Emlékeztek Paddingtonra? Egy újabb csodás példája annak, hogy egy kezdetben nehezebben kezelhető kutya milyen jól tud működni, ha megfelelő gazdihoz kerül. Köszönjük Andrea! ❤️ A WRH facebook oldalára, ahol Paddington fotója rabul ejtett, egy ismerősöm által figyeltem fel. Tavaly távozott Vacak a családi körből, aki egy 14 éves imádni való westie volt. Úgy gondoltam, nem lesz utódja, de Paddington képének kb. két heti nézegetése után, úgy döntöttem, adjunk egy esélyt egymásnak. Szerelem volt első látásra, és nem riasztott el minket rossz híre sem, hogy időnként nem túl szerethető módon odamorog. A család szemefénye, kedvence lett, annak ellenére, hogy eleinte különösen kiszámíthatatlan módon húzta fel a száját és morgott a családtagokra is, pl. ha egy papírzsebkendőt szerettünk volna elvenni tőle, ami nála kezdetben fétistárgy volt. Sok segítséget kaptunk Anitától és Vikitől az idi gazditól is, hogy ezeket az érzelmi viharokat hogyan kezeljük. Kezdettől fogva úgy éreztük, ezek a reakciók félelemből, szorongásból fakadnak, ezért türelemmel közeledtünk felé. Zsebkendőt már nem lop, ennivalót viszont bármikor, ha módja van rá. ? Sokat szelídült, fél év után most már érezzük, hogy egyre jobban belesimul az életünkbe, mint aki tudja, hogy ez a végleges helye. Hihetetlen szeretetcunami Paddington, és boldogság minden vele töltött pillanat, különösen, ha kint a természetben, az igazi közegében féktelen nyargalását látjuk. Hálás vagyok a WRH csapatának, hogy megajándékoztak ezzel a csodálatos kis jószággal.

2021.07.12.

Emlékeztek még erre a kis csodabogárra ? Nem westie, aki nem mindig volt barátságos ?, igazi kemény kislegény, ezért kicsit feladta nekünk a leckét a gazdikeresésben.De Andrea így szeretett bele és azt mondta: vagy Ő vagy senki !1 év elteltével pedig még nagyobb a szerelem, a kirándulások és a természetben rohangálás az igazi lételeme.”Ez a kis szeretetcsomag mindennap boldogságot, örömöt hoz az életünkbe ❤ köszönjük nektek Paddingtont ?