Rony 2  - R.I.P.

Rony 2 – R.I.P.

Üdv a fedélzeten Rony!
Rony 11 éves ivartalanított fiú kutyus, akit társával Denivel, a fekete wrh kakukktojással együtt adott le gazdája költözés miatt.
Átesett a kozmetikán és az orvosi vizsgálaton, ahol mindent rendben találtak. Hátán a bőr még picit irritált, de ideiglenes befogadadójának gondos ápolására ez hamarosan elmúlik.
Korához képest aktív, nagyon szeret és szépen sétál. Szobatiszta. Gyerekekkel, kutyákkal jò a viszonya.
Várja ő is az igazit, aki élete végéig szeretni fogja!

2019.11.10.

Zárjuk a hetet egy boldog hírrel, miszerint Rony gazdis kutyus lett!Nagyon sok boldogságot kívánunk neki és családjának! ???

2023.03.26.

Roni 2019-ben került hozzánk. Már első pillanattól fogva úgy viselkedett mintha mindig velünk lett volna. Hamar beilleszkedett kis családunkba. Imádja a kertet órákig sütkérezik a napon. Ha olyanja van oda jön egy kis simogatásért, de van, hogy ránk sem bagózik🥰hiába kérjük. Szeret nagyokat sétálni, keresi más kutyus társaságát. Kedvenc tv műsorai, amikben állatok vannak, azokat rendszeresen kommentálja😆 Mukikám 2 évre rá érkezett, családunk kis Móka Mikije. Szó szerint, pajkos, játékos, igazi kis szeretet gombóc. Imádja a simogatást és a cipőket. Van, hogy a lakást is át rendezi mire hazaérünk a munkából😆Sokat szaladgál, szeret sétálni, nagyon jól szocializált. Szeret autózni és imádja a pocakját, ez látszik is rajta. Nagyon jól összeszoktak ez alatt a pár év alatt, óvja védelmezi Ronit, ő a kis testőre. Nagyon hálásak vagyunk nektek, hogy két ilyen kis csodával tudott bővülni a kis családunk. Nálunk a kutya családtag, mindenből a legjobbat adjuk nekik, rengeteg szeretet adunk és kapunk is egyben. Remélem, hogy még nagyon sok boldog időt tölthetünk együtt velük 🥰♥️