Zizi 2 - gazdis

Zizi 2 – gazdis

Sziasztok, Zizi vagyok!
A gazdim a felhők közé költözött, így kerültem a WRH gondozásába.
Hat éves egészséges lányka vagyok, így nem kellett sokat várnom, hogy új családot találjanak nekem a mentőangyalok.
Nem csak kétlábúakat, de egy Westie tesót is kapok melléjük akivel már az első találkozáskor nagyot kergetőztem.
Tegnap azt hittem megint kergetőzni megyünk, na halljátok, jó furi volt!
Kaptam egy szurit, utána kergetett mindenféle rózsaszín elefánt, húhhh, aztán arra ébredtem, hogy nagyon fáj a pocim, és meg vagyok varrva, mint a nagypapi zoknija.
Állítólag tíz napig kell bennem a cérna, de a jó hír, hogy így rengeteg betegségtől megkímélem magam, és miután kiszedik költözhetek is az új otthonomba.

2019.11.07.

Eljött a nap! Teljesült a vágyunk és az álmunk! Nagycsaládosok lettünk! Szeretnénk megköszönni a rengeteg segítséget, a figyelmességet!-ezzel vissza is fogunk még élni, hiszen van mit tanulnunk azt hiszem. Nagyon jó tanácsokat kaptunk és ezért hálásak vagyunk. Az életünk megváltozott. Ugyan akadnak még feszült pillanatok, de a boldog és vicces helyzetek oldják ezeket. Idén karácsonykor már négyen várják a jézuskát a fa alatt?. Leírhatatlan pillanataink vannak, ami miatt mindenki azonnal rohan haza. Az öröm ahogy várnak minket, a közös séta, kertészkedés, vagy csak csavargás…vagy az esti összebújások! Nem beszélve az álmos reggelekről, amikor egyszerre nyújtózkodnak, aztán totyognak utánunk, hogy felöltöztessük őket és kimehessenek a kertbe?Whr Ziziből Cocco Chanel lett, nekünk csak Koko a kis szobanövény?. Kicsit lassú, de mi így szeretjük! Már sokszor leül vezényszóra, szoktatjuk az autóhoz-mikor beülök, már ugrik is be mellém. A hátsó lábacskái sokszor cserben hagyják-amikor fut a játékért kiszokott pörögni és sokszor popsira ül, nem békázik. Imádja a csipogós játékokat és ezt egyre többször halljuk is?.Már nem bunkózik (ha valami nem tetszett neki, akkor háttal leült elénk). Nagyon bújós. Igazi kis szeretet gombóc!Szóval köszönünk Nektek mindent!Boldog karácsonyt kívánunk Minden 2 és 4 lábúnak❤️Legyen szép a napotok!Zizi családja