Hugi - R.I.P.

Hugi – R.I.P.

Hugi is egy 6 éves szuka kutyus, Dia testvére. Ő is szaporítótelepről származik, alapvetően egészséges. Szívféreg tesztje negatív.

Szívféreg tesztje negatív.Félős kis manó, nincs a városi élethez szokva.

Sajnos a rehabilitációja alatt kiderült, hogy Hugi teljesen vak, ezért a bizonytalanság, amit éreztünk rajta. Ideiglenes befogadói ennek ellenére is beleszerettek, hiszen vak kutyussal is lehet teljes életet élni.

2020.02.10.

Ma is szeretnénk egy szuper hírt megosztani veletek. Hugira, Dia “tesójára” is rámosolygott a szerencse. Rátalált egy szuper családra, akikkel élete végéig boldogan, szeretetben, és gondoskodásban élhet.Sok boldogságot kívánunk nekik!

2022.04.12.

Ismét egy csillaggal több ragyog az égen… 🙁 A gazdi soraival búcsúzunk:”Megláttunk és megszerettünk. Szerelem első látásra a kis esetlenségeddel, a szeretetre méltó mosolyoddal. Aztán szépen lassan sikerült összeszoknunk és bár Te nem láthattad kis szemeiddel, hogy mekkora öröm voltál számunkra, de érezted ezt és minden mozdulatoddal, rezdüléseddel hálás kutyus voltál. Bejártuk a fél országot, és megtettünk mindent, hogy EGYÜTT szép napjaink legyenek.Sajnos a legyőzhetetlen betegséged meggátolt bennünket, hogy még sokáig szebbé tehessük egymás napjait. A mai napon átkeltél a 🌈hídon.Emlékeinkben örökké velünk maradsz. ❤️