Mitzi - R.I.P.

Mitzi – R.I.P.

Mitzi egy idősebb, egyelőre ivaros szuka, aki szaporítós háttérrel rendelkezik (Karcag). Bellel együtt érkezett. Nagyon ápolatlan, ő sincs jó állapotban, de a jövő héten kiderül az állatorvosi vizsgálaton. Addig is kozmetika, alapos tisztítás vár rá. Reméljük mihamarabb meggyógyítjuk.

2020.03.03.

WRH Mitzi az ivartalanítás után ma megszabadult a varrataitól. Gazdijelöltje, Jillian, elkísérte Timi doki nénihez, akivel átbeszélték a tüdőfibrózisával kapcsolatos további teendőket, hogy pénteken már mindenre felkészülve tudja fogadni a kisasszonyt. ?Hoppá, addig meg kell tanítanunk angolul ??

2020.03.11.

Ez a nap is eljött. WRH Mitzi elköltözött a gazdihoz. Az angolt még erősen töri ?, de szerintünk szuper párost alkotnak. A könnyes búcsú érdeklődés hiányában elmaradt amikor meglátta az új sípolós játékát. ? Legyetek nagyon boldogok még sokáig együtt és kérlek ne őrjítsd meg új anyádat a folytonos csipogással ?

2022.09.06.

Egy nagyon kedves kis mentettünk hagyta itt a földi világot😢 Mitzi szaporítótól érkezett és már akkor komoly tüdőfibrózisban szenvedett. Jillian ennek ellenére Őt választotta, folyamatosan jártak TDN-hez és minden megtett a kutyusáért. Bár a fibrózist gyógyszerekkel sikerült szinten tartaniuk, nem olyan régen sajnos az egyik laborvizsgálat során, nagyon magas májparamétereket mértek. Kapta a májvédőt és speciális étrenden volt, de sorra jöttek elő újabb problémák, sebesedések, szőrhullás. Alig néhány hete költözött angol gazdijával új lakásba, ahol boldog és nyugodt volt. 2,5 év boldogság jutott nekik, Mitzi szervezete feladta a küzdelmet. Megdöbbenve olvastuk Jill levelét: „Nagyon szomorú hírrel írok, Mitzit tegnap este elaltatták. Rossz volt a gyomra és gyorsan romlott az állapota. Az állatorvosok szerint a sok gyógyszer és a májproblémák miatt lett végül túl sok. Nehéz döntés volt, de a helyes döntés. Mitzi a végsőkig harcos volt, és nagyon hálás vagyok, hogy a kutyám volt. Megszakad a szívem, de tudom, hogy békében van. Nagyon köszönöm, hogy elhoztátok őt hozzám. Ő tényleg a legjobb barátom volt. Én voltam a legszerencsésebb gazdi, akinek a porszívóját Mitzinek hívták. Annyi boldog emlékem van róla.”