Snow - gazdis

Snow – gazdis

Snow egy 4 és fél éves kan kutyus, aki Zuzuval került a gondozásunkba. Mindketten szaporítós háttérrel rendelkeznek, de szerencsére az alap elhanyagoltságon kívül nagy bajuk nincsen. Ivartalanítás után lesz örökbe fogadható. ? Jelentkezni rá részletes bemutatkozó levélben lehet a gazdi@wrh.hu email címen.

2020.02.03.

Sziasztok!Múlt hét szombaton egy fergetegesen szuper hegylakós sétát sikerült összerittyenteni, még az idő is kegyes volt hozzánk. De képzeljétek még különlegesebb lett attól ez az alkalom, hogy Snow is résztvett a sétán a gazdijelőltekkel, és már velük utazott haza új otthonába. Nagyon sok boldogságot kívánunk nekik! ???

2022.04.22.

Szaporítótól érkezett, igen félénk kutyusként. Miután családba került, sok minden történt Vele, de az új helyzetekhez szépen alkalmazkodott. Már csak váratlan zajok tudják megzavarni a nyugalmát, főként ha mélyen szundikál. Gazdija sorait olvashatjátok, a képeken pedig a család többi állatkája is látható: „2020.februárjában érkezett hozzánk 🥰 első pillanattól mondhatni szerelem volt. Rengeteg dolog történt azóta vele/velünk mióta hozzánk került 😁Nagyon jól kijött egyből a nyuszinkkal (Lilly🐰) Új helyhez hamar hozzászokott, nagyon ügyesen megtalálta a helyét Nálunk 🥰 Elkezdtük a kutyaiskolát ott öregapónak nevezték, mert mindig kimérten sétált és hát az agility pályát messziről kerülte 😃Sajnos a COVID miatt abba maradt a kutyasuli, de már csak 2-3 óra maradt hátra viszont mi úgy gondoltuk nem fontos befejezni hiszen így is nagyon sokat tanult és fejlődött (papír maradt el, hogy elvégeztük ezt a tanfolyamot) sőt volt egy verseny is, egy helyben maradó verseny ahol második lett ☺️. Anyukáméknàl westie pajtik/barátok várták mindig, ahova nagyon de nagyon boldogan megy a mai napig 😄 Valószínű ott tanulta/leste el mi is az a házőrzés, mert hát mindent is meg kell ugatni, ami az utcán mozog. 😁 Sajnos azóta a legidősebb westie pajtitól el kellett búcsúzni 🙁 (Lizzie 16,5 éves volt 2021.10.31) 2021-ben teljes változás, mondhatni 180 fokos fordulat lépett az életünkbe és Snow életébe is.😁 Társasházi lakást felváltottuk családi, kertes házra 😃 Ami láthatóan egy picit megviselte őt, talán egy két hónapig, de azóta már ez a múlté szerencsére 🤩 Westie pajtiktól ahogy említettem el tanulta a házőrzés rejtelmeit itt hasznosítja is 😃 Kaptunk már megjegyzést, hogy milyen nagy hangja van ahhoz képest, hogy pici 🤦‍♀️🙄 Épphogy beköltöztünk jött még egy változás, kapott egy kutyatársat (Zoé🐶)😃 Volt egy kis kezdeti nehézség, de már szerencsére a múlté és azóta ha külön vannak, akkor mindig keresik egymást. De a változás/ újdonság nem hagyott alább, ez évben ugyanis májusban érkezik a 2 lábú kistesó 🥰 Snow mióta hozzánk került “matrica”kutya és ez azóta is így van mindig ott van ahol én 🥰 anyás 😅🙄 Nagyon sokan megjegyzik, hogy nem látszik rajta hogy “csak 2 éve” van nálunk, inkább olyan mintha mi neveltük volna fel 💞 Tiszta kalandos élete van velünk Snownak 😃 nem hagyjuk unatkozni és mi sem unatkozunk 😃 Májustól pedig újabb feladat és kihívás vár Ránk, amit szintén megugrunk 🥰