A Magyar Westie Fajtamentő Egyesület nyolcadik tagja került kiadásra. Az adomány bevételből sok hegylakót sikerült már megmentenünk. 7 éves működésünk alatt több, mint 450 Westie és Cairn terrier köszönheti támogatásotoknak az életét!

FALINAPTÁR

A havi felbontású falinaptár Varga László csodálatos képeivel és Törzsök Angelika grafikai munkájával készült el. Idén a névnapokat is feltüntettük sokatok kérésére. WRH által mentett Westiek szerepelnek benne: Manó, Kókusz, Maci, Bogica, Beni, Szaffi, Spinci, Bekka, Easy, Zozika, Sziszi, Mona, Artúr és Rami (2018. WRH senior szépe). A címlap sztárjai pedig a Westie, Cairn terrier és Skót terrier szépségverseny győztesei: Poci, Menő, Zoé és Lotti.

 Manó  

ASZTALI NAPTÁR

Az asztali naptár heti felbontású és Florovits Anita készítette. A fotókat Varga László, a Zeffer Fotó, Vrabélyi Máté készítették valamint a WRH saját képei láthatóak benne mentettekről és barátaikról, valamint WRH sétákon, találkozókon készült csoportképek. A címlapon a 2018-as Westivál szépségverseny győztesei szerepelnek, valamint róluk is van kép a belső oldalakon.

 Bogica  

KEDVEZMÉNY

Amennyiben 1-1 db asztali és fali naptárat rendelsz szettben, 500 Ft kedvezményt adunk (egy helyre való postázás esetén érvényes).

FONTOS!

Az előrendelés november 23-án indul, postázni pedig a december 3-i héten tudunk elkezdeni előre láthatólag. Javasoljuk, hogy akinek módjában áll a december 8-i Zoodom Westmas jótékonysági karácsonyi vásárba ellátogatni tegye meg és ott szerezze be a naptárat.

Minden naptárat automatikusan ajánlott levélként szállítunk ki, de a Magyar Postának hála 2.4cm-nél vastagabb boríték már csomagnak számít. A postaköltséget az oldal automatikusan kiszámítja. Személyes átvételre a 10. 14. 17. és 18. kerületekben van lehetőség előre egyeztetett időpontban. Ez esetben a postaköltséget nem kell elutalni előre, de emailben, a rendelési szám megadásával jelentkezni kell: naptar@wrh.hu

Külföldre való postázás esetén kérünk vedd fel velünk a kapcsolatot emailben: naptar@wrh.hu

Maximálisan 10 db-ot lehet rendelni ezen a felületen, amennyiben több naptárat szeretnél, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot emailben: naptar@wrh.hu

A megrendelés után egy visszaigazoló emailt küldünk (kérjük a spam fiókot is ellenőrizd), melyben szerepelni fog az átutalandó összeg, a rendelés száma és a bankszámlaszám a megjelölendő közleménnyel együtt. Kérjük olvasd el figyelmesen. Postázni kizárólag a fizetés beérkezése után áll módunkban (hetente maximum kétszer).

A naptárak száma korlátozott, így a megrendelésed a fizetés teljesítésével lesz érvényes. Amennyiben a megrendelést követő 5 munkanapon belül nem érkezik meg az adomány bankszámlaszámunkra vagy egyéb más visszaigazolás emailben, a megrendelés törlődik. Köszönjük a megértést.

Kérésre adományigazolást is küldünk, ezt emailben jelezd felénk – cégek esetében adószámra is szükség van: naptar@wrh.hu

Köszönjük a támogatást a mentett Westiek nevében! Reméljük örömötöket lelitek a szépséges hegylakókban 2019 folyamán is!

WRH naptár 2019
Fali naptár:
Asztali naptár:
Kedvezményes szett (1db asztali+1db fali):

Fali naptár, rendelt mennyiség (maximum 10 db):

Db

Asztali naptár, rendelt mennyiség (maximum 10 db):

Db

Naptár szett, rendelt mennyiség (maximum 10 db):

Db


Postázási lehetőség:

Fali naptár (/db): 1 db
Asztali naptár (/db): 1 db
Naptár szett (/db): 1 db
Postaköltség: Ft
Összesen: Ft

CLOSE
CLOSE