Megrendelés

Hihetetlen, de a jótékonysági naptársorozat hetedik tagja került kiadásra. Az adomány bevételből sok hegylakót sikerült már megmentenünk. 6 éves működésünk alatt közel 400 Westie és Cairn terrier köszönheti támogatásotoknak az életét!

FALINAPTÁR

A havi felbontású falinaptár Varga László csodálatos képeivel és Törzsök Angelika grafikai munkájával készült el. Idén a névnapokat is feltüntettük sokatok kérésére. WRH által mentett Westiek szerepelnek benne: Dotti, Nové, Berta (2017. WRH senior szépe), Mira, Denis (2017. WRH szépe), Cash, Tango, Tac, Picúr, Jack,  Greg, Sunny, Tappancs és Pityke. A címlap sztárjai pedig a Westie szépségverseny Cairn terrier, Skót terrier és junior Westie győztesei: Lujzi, Maya és Málna.

 Tac  

ASZTALI NAPTÁR

Az asztali naptár heti felbontású és Florovits Anita készítette. A fotókat Varga László, a HopeOnline, a Zeffer Fotó, Florovits Anita, Horváth Zsuzsanna, Vrabélyi Máté készítették valamint a WRH saját képei láthatóak benne mentettekről és barátaikról, valamint WRH sétákon, találkozókon készült csoportképek. A címlapon a 2017-es Westivál szépségverseny győztesei szerepelnek.

 Berta  

KEDVEZMÉNY

Amennyiben 1-1 db asztali és fali naptárat rendelsz szettben, 500 Ft kedvezményt adunk (egy helyre való postázás esetén érvényes).

FONTOS!

Az előrendelés november 29-én indul, postázni pedig a december 4-i héten tudunk elkezdeni előre láthatólag. Javasoljuk, hogy akinek módjában áll a december 9-10-i Zoodom Westmas jótékonysági karácsonyi vásárba ellátogatni tegye meg és ott szerezze be a naptárat.

Minden naptárat automatikusan ajánlott levélként szállítunk ki, de a Magyar Postának hála 2.4cm-nél vastagabb boríték már csomagnak számít. A postaköltséget az oldal automatikusan kiszámítja. Személyes átvételre a 10. 14. 17. kerületekben van lehetőség előre egyeztetett időpontban. Ez esetben a postaköltséget nem kell elutalni előre, de emailben, a rendelési szám megadásával jelentkezni kell: naptar@wrh.hu

A naptárat a Flash Kutyapékség pesti üzleteiben, valamint a MOBA Fotó 17. kerületi stúdiójában is lesz lehetőség előzetes rendelés nélkül megvásárolni. 

Külföldre való postázás esetén kérünk vedd fel velünk a kapcsolatot emailben: naptar@wrh.hu

Maximálisan 10 db-ot lehet rendelni ezen a felületen, amennyiben több naptárat szeretnél, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot emailben: naptar@wrh.hu

A megrendelés után egy visszaigazoló emailt küldünk (kérjük a spam fiókot is ellenőrizd), melyben szerepelni fog az átutalandó összeg, a rendelés száma és a bankszámlaszám a megjelölendő közleménnyel együtt. Kérjük olvasd el figyelmesen. Postázni kizárólag a fizetés beérkezése után áll módunkban (hetente maximum kétszer).

A naptárak száma korlátozott, így a megrendelésed a fizetés teljesítésével lesz érvényes. Amennyiben a megrendelést követő 5 munkanapon belül nem érkezik meg az adomány bankszámlaszámunkra vagy egyéb más visszaigazolás emailben, a megrendelés törlődik. Köszönjük a megértést.

Kérésre adományigazolást is küldünk, ezt emailben jelezd felénk – cégek esetében adószámra is szükség van: naptar@wrh.hu

Köszönjük a támogatást a mentett Westiek nevében! Reméljük örömötöket lelitek a szépséges hegylakókban 2018 folyamán is!

CLOSE
CLOSE