Nagy örömünkre szolgál, hogy másodszor is lehetőségünk adódott ezt a csodálatos fali naptárat elkészíteni. A naptárunk szereplői természetesen az általunk mentett kutyusok közül kerültek kiválasztásra, a fotókat az MF Fotó / Kutyafotózás készítette. Az adománybevételt teljes egészében a mentett kutyusokra és az egyesület fentartására fordítjuk. Egy rövid bemutatkozást is olvashatsz rólunk lejjebb.

A naptárat Salgótarjánban előzetes emailes egyeztetés alapján személyesen is át lehet majd venni. Ezen felül Budapesten, a MOBA Fotó 17. kerületi stúdiójában lesznek naptárak kihelyezve, ahol előzetes rendelés nélkül lehet megvásárolni. 

2018 sztárjai pedig a következő ebek:

Honey, Milli, Arkosz, Valdo, Jenny, Dugó, Zselé, Írisz, Matyi, Wifi, Kavics, Kamilla.

FONTOS INFORMÁCIÓK!

Külföldre való postázás esetén kérünk vedd fel velünk a kapcsolatot emailben: st.allatvedok@gmail.com
Maximálisan 10 db-ot lehet rendelni ezen a felületen.
A megrendelés után egy visszaigazoló emailt küldünk (kérjük a spam fiókot is ellenőrizd), melyben szerepelni fog az átutalandó összeg, a rendelés száma és a bankszámlaszám a megjelölendő közleménnyel együtt. Kérjük olvasd el figyelmesen. Postázni kizárólag a fizetés beérkezése után áll módunkban és ajánlott levél formájában. Személyes átvételre Salgótarjánban van lehetőség illetve az MF Fotó boltjában Budapesten a 17. kerületben előzetes egyeztetés alapján.
A naptárak száma korlátozott (100 db), így a megrendelésed a fizetés teljesítésével lesz érvényes. Amennyiben a megrendelést követő 5 munkanapon belül nem érkezik meg az adomány bankszámlaszámunkra vagy egyéb más visszaigazolás emailben, a megrendelés törlődik. Köszönjük a megértést.

Kérésre adományigazolást is küldünk, ezt emailben jelezd felénk – cégek esetében adószámra is szükség van: st.allatvedok@gmail.com

Köszönjük a támogatást a Mentőöves manók nevében! Reméljük örömötöket lelitek a szépséges kutyusokban 2018 folyamán!

Mentőöv naptár 2018
Fali naptár:

Fali naptár, rendelt mennyiség (maximum 10 db):

Db


Postázási lehetőség:

Fali naptár (/db): 1 db
Postaköltség: Ft
Összesen: Ft