Sir Salamon - R.I.P.

Sir Salamon – R.I.P.

Szegény öregúr nagyon le van gyengülve, ki van száradva, valószínűleg nem evett semmit az utóbbi napokban. Fogai alig vannak, így rágni nem nagyon tud. Tegnap este finom húslevest kapott zöldségekkel, ez nagyon ízlett neki; mivel vizet nem volt hajlandó inni így legalább folyadékhoz jutott a szervezete. Az esti fürdés után már nem bírt a lábán állni, fogni kellett, hogy meg lehessen szárítani kis bundáját. Az állatorvos vett vért, aminek ma este lesz meg a laboreredménye.

2011.10.27.

SIR SALAMON hasi ultrahangja NEGATÍV lett; nincsen elváltozás, sem daganat. Így folytatjuk az infúzió-kúrát még 3 napig, majd ismét vérvétel a terv. NAGYON HÁLÁSAK vagyunk mindenkinek aki segített, hiszen még hosszú és költséges folyamat lesz Sir Salamon rehabilitációja. Az öregúr köszöni a jókívánságokat!

2011.10.31.

Sir Salamon nincsen túl jól. Szombat éjszaka alig aludt valamit, 5 percenként felkelt, kóválygott. Az infúziót kapja továbbra is, illetve holnap este lesz kész az új vérkép, hogy lássuk javult-e a héten. Tegnap délelőtt alig volt magánál, nem tudott lábra állni sem, azóta nem evett, de legalább ivott. MINDENT megteszünk, hogy meggyógyuljon, kérlek drukkoljatok továbbra is neki!

2011.11.02.

SALAMON továbbra is kapja az infúziót és az antibiotikumot a már felszakadozni látszó náthájára. Szegény tiszta takony, de legalább már jön „valami” és nem szárazon köhög. Tegnap óta rendesen iszik és ma már egy kicsit evett is, aminek igazán nagy haladás. Kérlek, drukkoljatok továbbra is ennek a Kismanónak, hogy megjöjjön az étvágya és megerősödjön egy kicsit! Köszönjük!

2011.11.10.

Kedves WRH csapat!

Három héttel ezelőtt valami olyat tettetek, amire senki nem vállalkozott volna.
Annak ellenére, hogy rátok sem néztem, megfogtatok, és elhoztatok az Illatos útról.
Végigjártátok velem a sok állatorvosi procedúrát, de ami ennél sokkal fontosabb volt nekem, hogy kaptam az utolsó heteimre egy olyan gazdit, amilyen előtte sosem volt. Álmodtam gazdis életről sokszor, és az pont olyan volt, amit Nóritól kaptam.
Meleg fekhely, finom falatok, Ada hugica, sok-sok simogatás és puszi.
Most mennem kell, ne bánkódjatok értem, mert elviszem magammal a hírt a szivárványhídon túlra, hogy egy maroknyi lelkes fiatal mostantól csak boldog westiet enged át a hídon.   Ne sírjatok, mert egyszerűen csak elfáradtam. Elfáradtam, és most, az életem legszebb hetei után megpihenek.    Szeretlek Benneteket.    Nózipuszi.   Sir Salamon