Minnie - R.I.P.

Minnie – R.I.P.

Minnie egy 1 év körüli, ivaros szuka kutyus, szaporítótól mentett, súlyos egészségügyi problémákkal került a gondozásunkba. 

“2012. január 22-én, vasárnap délelőtt a westie fajtamentők elhoztak egy borzalmas állapotban lévő westie-t Kőszárhegyről. A házba nem engedték be őket, de erős gyanú volt rá, hogy több kutya él még a házban és környékén. Vasárnap délután az Állatvédőrség és az Állatmentő Liga tagjai, valamint a helyi hatóság együtt érkeztek a helyszínre. Először csak 2 westie,1 vemhes yorki és 1 csivava tűnt fel. Később a rendőri helyszínelés során hátsó épületekben további 5 yorki kutyust találtunk. A ház szinte minden épületében elkerített helyek, infralámpák voltak a további szüléseket követő ellátáshoz. A rendőrség a gazdát előállította.Köszönjünk a segítséget a rendőröknek, az Állatmentő Ligának, a kozmetikusoknak akik hajnali 4-ig szabadították meg szőrpáncéljuk alól a kutyákat, valamint az ideiglenes befogadónak, Egri Vikinek! Végül 6 yorkit, 2 westie-t, 1 csivavát, 1 keverék kutyust, valamint egy kiscicát hoztunk el. A kutyák utolsó oltásaik mind 3-4 éve voltak, valamint 3 kutyának egyáltalán nem is volt oltási könyve. Az állatokat a rendőrség lefoglalta!Szinte az összes állat súlyosan elhanyagolt, alultáplált, kiszáradt, bolhaallergiás stb. Orvosi kivizsgálásuk folyamatban van!!!”

2012.05.27.

Régi rajongónk Minnie, akit szörnyű körülmények között találtak és majdnem az életét vesztette hétfőn túlesett az ivartalanítással egybekötött sérvműtéten, de már láthatóan ki is heverte a reméljük utolsó megpróbáltatásokat!

MINNIE vagyok kb. három éves, ivartalanított kislány. Mielőtt ebbe a szupi családba kerültem, valószínűleg nagyon rossz életem lehetett, de már szerencsére nem emlékszem rá… Miután mostani gazdijaim megtaláltak, a bennem lévő 25 kullancs valamelyikétől súlyos babéziát kaptam, de én úgy gondoltam, hogy még nem akarok meghalni, szóval csodával határos módon sikerült felépülnöm!:) Ezúton is szeretném megköszönni még egyszer a WRH-soknak és a Rajongóknak a sok drukkolást és szeretetet!

2012.06.07.

Minnie, azaz Málna immár boldog gazdis kutyus! Kívánunk neki nagyon boldog életet!

Sajnos Minnie egy rutinműtétet követően életét vesztette, okait sajnos nem tudjuk. Nyugodj békében kis hegylakólány.