Kalóz-Kálmán ismét mesél

Kalóz-Kálmán ismét mesél

Sziasztok!
Tudom, már nagyon régóta nem jelentkeztem hírekkel, amit szánok-bánok, de most igyekszem ezt kicsit jóvá tenni!
Szóval az első és legfontosabb hírem, amiről még nem is meséltem nektek, hogy itt volt nálunk Viki Anyu 🙂 képzeljétek, még itt is aludt, és elhozta a régi ideiglenes tesóimat, Hannah-t és Frodót, és jött velük Kamilla is! Tudjátok, ő Viki Anyunak a mostani ideiglenes makija!
Szóval amíg ők itt voltak, sétáltunk nagyokat, még a Desedára is kimentünk, ahol ezek a némberek rá akartak venni, hogy ússzak, de kemény fából faragtak engem, van nekem önálló akaratok, és úgy döntöttem, hogy nem fárasztom magam! Na jó, azt azért be kell vallanom, hogy mivel nagyon melegem volt, mikor kiértünk, az volt az első, hogy beleültem a tóba, majd bele is feküdtem! De hát az olyan kényelmes és hűsítő volt, hogy nem tudtam neki ellenállni 🙂
A séták során ettünk fagyit is! Viki Anyu azt mondta, hogy az ő kutyamanóinak ez volt az első fagyizása, ami meg is látszott, mert míg én egy falatra lenyeltem egy gombóc fagyit, addig a többiek csak nyalogatták! Én nem is értem, mire vártak … biztosan nem tudták, hogy milyen finom az!
Természetesen én folyamatosan dugtam oda a seggem Viki Anyunak, és bújtam hozzá, hogy simogasson, szeretgessen engem, mert azért hiányzik ám nekem! Nagyon jól érzem magam itt Kaposváron, de jó néha találkozni vele is!

Már nincsenek itt, de Anya megígérte neki, hogy legközelebb mi megyünk el hozzájuk, és én már azt is tudom, hogy hamarosan fogunk menni! Mert mi is megyünk ám a WRH Szülinapi Bulijára 🙂 Már úgy várom! Anya mondta, hogy csupa jó program lesz ott, és lesznek olyan versenyek, amiken én is indulni fogok! Erről majd kicsit részletesebben máskor mesélek nektek, egyelőre még titok 🙂

Ja, egy titkot azért elmondok nektek! Azt már meséltem, hogy ugye a Zarának van egy szerelme a suliban, a Mogyi! Szó mi szó, jó izmos csávó, sokat gyúr, hogy ilyen teste legyen! De mikor itt volt Frodó, ezek között alakult valami! Láttam ám én, hogy hogyan néztek egymásra, és köztük a játék sem olyan volt, mint másokkal! Éles szemem van ehhez (is)! Szerintem kicsit beleszerelmesedtek egymásba! De nem haragszom érte, mert Frodót is szeretem, mégis csak ő is a testvérem! Ráadásul össze is illenek! De szerintem azért ők inkább csak alkalmi szerelmesek lesznek!

Amúgy a mindennapjaim jól telnek, minden délután, mikor végez Anya a munkával, megyünk le játszani a kistáskákkal! Ödön mopsszal még mindig nagyon jó barátok vagyunk, úgy imádom a zsíros bőrét húzni! 🙂 Néha mondjuk elkap a vezérhangya, olyankor rám szokott szólni Anya, hogy finoman, mert már fáj az Ödönnek.
Járunk suliba is, de mostanában nem olyan sokszor, mert mindenki nyaral, meg táborokba járnak a többiek! És bemutató is kevesebbszer van, de ma pont voltunk egyen!

Megint a beteg kisgyerekeknél voltunk, ahol az első bemutatómon is voltam, csak most másik gyerekek voltak ott!
Én természetesen egész idő alatt nagyon ügyes és okos voltam, de a végén Zarával olyat csináltunk, hogy mindenki csak csodálkozott!
Képzeljétek, volt ott egy kislány, aki annyira félt tőlünk kutyáktól, hogy sírógörcsöt kapott, ha közel ment hozzá bárki! Szegénynek biztos elzsibbadt a lába, mert a bemutatót is úgy nézte végig, hogy fel volt húzva a lába!
Szóval a végén, mikor volt a simogatás, akkor a kislánnyal megbeszélte Anya, hogy simogasson meg minket úgy, hogy a fejünk nem ér hozzá! Aztán már a fejünket is megsimogatta, végül meg is szagolhattuk, sőt a Zara bele is ült az ölébe, és még meg is sétáltatta a kislányt! Engem csak azért nem, mert én addig elvittem a többi gyereket sétálni! És képzeljétek, a végén azt mondta, hogy ő is szeretne egy ilyen kiskutyát!
Mindezt kb. 10 perc alatt elértük nála, annyira okosan viselkedtünk vele!
Anya nagyon-nagyon büszke volt ránk, és a kislány anyukája nagyon megköszönte nekünk, hogy ilyen örömet és jó élményeket szereztünk a kislányának!
Ők egyébként valahol messze laknak, csak táborba jöttek a kórházba! A néni mondta is, hogy 300 km-t kellett utazniuk, de megérte!

Képzeljétek, van egy új játékom, amit annyira szeretek, hogy azzal szoktam aludni is! A Zara is kapott egy olyan labdát, de cseréltünk, mert nekem az a szín – rózsaszínes lilás – jobban tetszett, mint az enyémnek a színe – almazöld -!

Most már viszont nagyon fáradt vagyok, hiszen mozgalmas napunk volt, ezért el is köszönök tőletek és elmegyek aludni!

jó éjszakát nektek is, és készüljetek a szeptember 1-jére, amikor végre sokatokkal találkozunk!

Nagy nyelves mindenkinek! Vigyázzatok a simabőrűekre is!