WRH szülinapi party Kalózzal

WRH szülinapi party Kalózzal

Sziasztok Mindenki!

Mi a tervetek szeptember 1-jére? Bi-biiii, engem elvisz Anya az I. WRH Szülinapi Party-raaaaa 🙂
Azt mondta, hogy ez elvégre valamennyire az én szülinapom is, így mindenképpen ott a helyem! Azt is mondta, hogy addigra össze kell kapnom magam rendesen, hogy mindenkinek meg tudjam mutatni, mennyire igaz is a Hegylakós csoda, hiszen az egyik “élő példája” vagyok!

Ráadásul Anya felolvasta nekem a programokat, és meg kell, hogy mondjam, a WRH lányok nagyon jó programokat szerveznek nekünk négylábúaknak és a kétlábúaknak is. :)Be is neveztem gyorsan a szépségversenyre, a Ki mit tud?-ra, és természetesen a Kincskeresésre is (hiszen Kalóz vagyok, a kincs az ENYÉM!!!) ! Remélem lesz ellenfelem is, mert azért mégis csak kemény küzdelemmel igazán szép a győzelem! Bár én bízom magamban, szerintem esélyes vagyok bármelyik győzelemre, hiszen sármos vagyok, okos, vicces, és a félszemem mellé ott van a tuti jó szaglásom …. hmmm. Mindenhol meg akarom mutatni magam!Alig várom már!

Ráadásul az egész nap azzal fog kezdődni, hogy a sok szösztársammal (és az embereink) végre találkozunk egymással, sétálunk közösen egy nagyot és mindenkit jól meg fogok szimatolni és aki hagyja magát, azzal játszani is szeretnék ám!

Anya mondta, hogy lesz tombola is, ahol a gazdijaink tudnak nyerni mindenféle cukiságot, hogy azért nekik is jó legyen a napjuk, és lesznek olyan nyeremények is, amiket közösen tudunk majd felhasználni! És persze sok-sok jó dolog lesz értünk, a főszereplőkért, azaz a Hegylakókért. 🙂

Remélem közületek is sokan ott lesznek, mert én mindenkire olyan kíváncsi vagyok …. Azért mielőtt elindultok, szóljatok a feledékeny gazdiknak, hogy az oltási könyveket ellenőrizzék és persze hozzák is magukkal, mert anélkül nem tudtok bejönni a bulira! Mivel sokan leszünk ott, az is fontos, hogy ha éppen rossz napod van, vagy amúgy is kicsit nehezen jössz ki a többiekkel, akkor csak a TV-ből nézd a közvetítést, nehogy gond legyen! És lányok, ha éppen “nehéz napjaitokat” élitek, akkor sajnos nektek is otthon kell maradnotok … gondoljatok csak bele, a sok begerjedt kanegérrel úgysem bírnátok. 🙂

Szóval, már csak néhányat kell aludni, és buliiiiii 🙂 Készüljetek, találkozunk!!!

Üdv mindenkinek Kaposvárról: Kalóz (és kis családja)