Nudli - R.I.P.

Nudli – R.I.P.

Nudli egy 1,5 – 2 éves, ivartalan kan kutyus, akit valószínűleg egy szaporító dobott ki; nem fajtatiszta westie, sőt… A Karcagi menhelyről hoztuk el, ahonnan az önkéntes állatmentők kérték a segítségünket. Nudlit meghurkozták és bántották így félelem agresszív viselkedést mutatott, nem sok esélye volt arra, hogy onnan gazdihoz kerüljön. Csapattagunk szakértő kezei közé került a rehabilitáció idejére, reméljük hamarosan ismét bízni fog az emberekben és szerető gazdihoz költözhet.

2012.10.12.

Nudlit tegnap kalandosan sikerült berakni a szállítóboxba a menhelyen, de szerencsére nem kellett elkábítani. Az úton már sokkal nyugodtabb lett. A rendelőben megkapta az oltását, amit sajnos csak törölközős eltakarás és erős lefogás kíséretében ment, a nyakörvet már nem sikerült rátenni. Egyenlőre szobakennelben pihen, reméljük hamarosan kialakul annyi bizalom, hogy legalább hámot rá tud rakni Tegnap este nem akart kijönni a szállító boxból, ezért befordítottam a ketrec felé a nyitott ajtót, tettem be neki vizet és a vacsiját. Először csak kimerészkedett, evett pár falatot, aztán visszabújt. Leültem oldalvást neki, Anyuval beszéltem telefonon, közben a szemem sarkából lestem: 1-2 perc múlva már kint volt, rendesen evett és már nem volt behúzva a farka 😮)Most kapott egy műcsontot, odanyújtottam neki, nagyon finoman a szájába vette, de nem merte elvenni, ezért csak otthagytam neki… már jóízűen csócsálja 😮)

2012.10.19.

Tegnap este a lányoknak sikerült ráadni a hámot és levágni a csimbókot a kis álláról!!!

2012.11.13.

Szépen szocializálódik…..

2013.03.03.

Kezdjük a napot egy csodálatos hírrel! NUDLI manónk tegnap gazdihoz költözött!!! Nagyon illenek egymáshoz ❤ Kívánunk neki boldog új életet!

2023.03.09.

Ma darabokra tört a mi szívünk is, mikor megtudtuk, hogy Nudlikától búcsúznunk kell…. 💔 Boldog 11. évét töltötte szeretett családjánál egészségesen és boldogan. Sajnos Nudlika kutyatámadás áldozata lett. Kis életét 11 nap orvosi ellátás során sem sikerült megmenteni.😢 Egy ilyen hír után mi is belehalunk egy kicsit mentettjeink elvesztésébe. Bele sem tudunk gondolni, hogy a gazdik most mit érezhetnek….☹️ Szeretnénk tiszta szívünkből őszinte részvétünket kívánni, és nagyon sok erőt kívánunk most nektek! 🖤 Drága Nudlika! Fuss, szaladj boldogan odaát a többiekkel a Szivárványhíd túloldalán!🌈 Nyugodj békében!🖤