Kitty - R.I.P.

Kitty – R.I.P.

Kittyt a Makói Gyepmesteri telepről hoztuk ki.  Oltva, chipezve már van, a holnapi nap folyamán visszük el orvoshoz és kozmetikába.   Kitty az orvos szerint 2-3 év körüli lehet, szerencsére teljesen egészséges. Kapott féreghajtót. Kitty majdnem 100%-os westie, csak kicsit hosszabb a teste. Fogyókúrára is fogta az orvos, mert erőteljesen hurkás. Február elején költözik fel Budapestre, ivartalanítás után lesz örökbe fogadható.

2013.01.19.

Kitty jelentés az ideiglenes mami tollából:
Ma voltunk orvosnál, Kittikének kutya baja sincsen 🙂 Kapott féreghajtót, és mondták, hogy picit diétázhatna, mert “kövér” 😃 12,5 kg a lányka. Ma elvittem magammal a dolgozóba, és egészen másképp viselkedik, ha egyedül van, nincsenek a haramiáim a közelében. A kollegámat levette a lábáról, azonnal hanyatt vágta magát a kis rüfke, és tette-vette a rossz formáját 🙂 Az iroda olyan házban van, ahol nagy udvar van, kimentünk pisilni szimatolni kicsit. Ott volt két macska, de Kitti csak ránézett, és elfordult, tehát úgy tűnik a macsekok nem zavarják. Idegen kétlábúaktól először fél, de mint a példa mutatja, a kollegám már nagy haver neki.

2013.05.24.

Kitty gazdihoz költözött Dunaújvárosba.

2013.06.18.

“Minden rendben volt a kozmetikusnál, nagyon ügyesen viselte a megpróbáltatásokat. Kitti nagyon ügyes már nagyrészt ismeri az alap vezényszavakat, mint például az ül, marad, gyere, hozzám. Már a második héttől póráz nélkül sétálunk a dunaparton. “

2015.01.06.

“Kitty az egyik legjobb dolog, ami történt velem az életemben. Az én kislányom. Kicsit lusta, kicsit néha szelektív hallású csodám.
Nem nagyon játékos, ám néha rá tudjuk venni egy kis futkározásra, és lasztizásra. Bár a plüssöket imádja széttépni, és “harcolni” is szeret velünk.
Más kutyákkal annyira nem barátkozik, és a macskákat hatalmas ívben elkerüli, de annál több emberbarátja van.
Mondhatom hogy az egész család odavan érte, szívesen vigyáznak rá, ha szükséges.

2016.12.06.

WRH Kittyről is kaptunk képet. A kisasszony boldogan él családjával és egy új kiscica tesóval is rendelkezik (utóbbival nem hajlandó játszani, de elvan mellette).
Sajnos több egészségügyi gonddal is szembe kellett néznie az évek folyamán, de a gazdik továbbra is nagy szeretettel gondoskodnak róla.
❤❤

2018.10.11.

Ez a hét nagyon szomorú. 🙁
Ismét rossz híreket kaptunk…
WRH Makói Kitty kutyus is átkelt a szívárványhídon, 5 boldog év adatott meg neki a gazdik mellett.
Nyugodj békében kicsi kincs. ❤