Flóra - R.I.P.

Flóra – R.I.P.

Októberben került az Állatmenhely Nyílt Alapítvány Cegléd gondozásába. Nagykőrösön, az utcán találták. Mikrochip nem volt benne, eredeti gazdája nem jelentkezett érte.
Az elsődleges orvosi vizsgálat során különösebb probléma nem merült fel, becsült életkora szerint 3 év körül van. A lelke meggyötört, azonnal megadó testhelyzetet vesz fel, ha ember közelít felé.  Köszönjük az Állatmenhely Nyílt Alapítvány Ceglédnek, hogy átadták a kutyust, és felhozták Őt Csepelre.

2013.10.31.

Flóra hétfőre tervezett műtétjét elhalasztották, mert gennyes hüvelyfolyása volt.
A mai napon azonban már műtötték, a sérvét eltávolitották, ivartalanitva lett és egy apró daganatot is lemetszettek a pocijáról.
Gyors gyógyulást kivánunk neki is.

2013.11.06.

Sokat változott mióta itt van, de még mindig halálra rémül minden újtól. Most tanulja a mieinktől hogyan kell játszani és rendetlenkedni. 🙂 A sebe gyönyörű avval igazán semmi gondja nincs, fájdalmai nincsenek a lelki problémákat pedig próbáljuk szép lassan felszámolni tehát pont jól jön az újdonság neki. Az
autóban tökéletesen viselkedik, mindent megeszik és álombeteg. Már figyel a nevére ha hívom jön és tanulja az ül, fekszik és marad szavakat is, jutalomfalattal motiválható, pocakját nagyon szereti és a gyógyszert is viszonylag könnyen beveszi. 

2013.11.29-

Flóra átesett az ivartalanitáson, nagy sérve is volt, sikeresen el lett távolitva, gazdihoz költözött.

2014.02.25.

Sziasztok ! Jól vagyok köszönöm szépen ! Igaz , még elég félős vagyok, anya szerint olyan vagyok , mint az időjárás, változó ! Sokat tanultam már az új bátyustól, imádunk lustizni egész nap.
Az étvágyammal nincs gond, mindent befalok 1 perc alatt. Szeretek sétálni is, igaz én 2x annyit keringek anya körül, mint Berci. Láthatjátok, engem még fotózni sem egyszerű.
Majd még jelentkezem, sziasztok 

2022.08.27.

Ismét fájó szívvel búcsúzunk egy régi mentettünktől a gazdi szavaival 😢 “10 éve amikor megláttunk a WRH oldalán egy félős kislány westit láttunk, akit bántottak és az emberek láttán legszívesebben a földdel váltál volna egyenlővé.. Lassan oldódtál de megtanítottál minket gazdikat a türelemre…Bercinktől lested el a trükköket : hogyan pisilnek a fiúk.. Te is úgy pisilted le a tujákat, vicces volt 🙂 megtanultad hogyan kell az asztalnál kunyizni 🙂 Örömtáncot jártál nekem , amikor hazaértem …sosem fogom elfelejteni . A kertben olyan Hungaroring köröket futottál , hogy ott soha fű nem termett…kirándultunk , nyaraltunk, imádtál autózni…Édes Flórám hiányozni fogsz az életünk minden egyes napjából, szó szerint életünk része voltál . Köszönöm, hogy velünk voltál 10 évig ….Szeretlek kiskutyám:) “