Artúr - R.I.P.

Artúr – R.I.P.

Üdvözöljük köreinkben Artúr bácsit! 9 éves kan manó, akinek a gazdája sajnos elhunyt. Az örökösök nem tudják megtartani mert saját kutyájukkal nem jön ki. Ma könnyes szemmel adták át nekünk és minden támogatást megadnak hogy rendbe hozzuk. Mindkét hallójárata el van már távolítva. A szőre elég elhanyagolt, kerti kutya lévén és a gazdi betegsége miatt kevés figyelem jutott rá az elmúlt időszakban. Allergiás, pocakja fekete ezért TROVET vpd tápot fog kapni. Sajnos két nyirokmirigye be van dagadva, igy nézünk egy teljes vérképet a jövő héten. A nyakán több seb van, illetve az egyik karma be van majdnem nőve.

2014.01.18.

Artúr a hétfői műtétje után szépen lábadozik. A probléma nagyobb része az volt, hogy a régebben jobb oldalon elvégzett hallójárat műtétnél bent maradt egy porcdarab,ami folyamatosan gyulladást gerjesztett és ez okozta a sipolyt is nála. A mostani műtétnél eltávolították a gyulladás okozóját és alaposan kitisztították a területet. A biztonság kedvéért vettek mintát a váladékból és elküldték laborvizsgálatra. A ma érkezett előzetes eredmények alapján elkezdtük az ott élő baktériumok elpusztítását antibiotikumos kezeléssel. Most naponta kétszeri kezelésre szorul,amit hősiesen visel. Napközben persze nagyokat alszik és étvágya is van rendesen. Sajnos a műtét “szokásos mellékhatásaként” egyes arcidegek lassabban regenerálódnak, emiatt B-vitamin készítményeket szed és szemcseppes kezelésre szorul.Amennyiben továbbra is ilyen jól alakul az állapota, akkor jövő héten elhagyhatja a kórházat. 

2014.01.30.

A sebe nagyon szépen gyógyul. A bakter tenyésztés eredménye megjött, már napok óta antibiotikumos kezelés alatt is áll. Szerencsére holnap már hazamehet a rendelőből. Tegnap megfürdött, nagyon élvezte, dünnyögött és törölközött magától.
Ha minden jól megy a jövő héten ivartalanitjuk és máris kész lesz, hogy fogadja az új gazdáit. 🙂

2017.02.17.

Sziasztok! Vasárnap új anyához és apához kerültem, és kaptam két új tesót is, egyik szösztesó, a másik nagyon nem szösz… Hááááát, nekik annyira nem örültem,mert állandóan nyalogatni akarták a sebeimet, és puszilgatni akartak. Én morogtam jó sokat, úgyhogy mostnár rend van!!! Jó nagy az udvar,lehet sokat mászkálni, és szaglászni,de egy kicsit hüvös van,ezért anyáék napközben néha, és éjszakára becsunak minket egy kisebb helységbe, ahol tök jó meleg van. Egyébként minden OK, lehet,hogy még a végén a tesóimat is megszeretem, és akkor már nem fogok annyit morogni! Még jelentkezem!!! Nózipuszi! És köszönök Nektek mindent,amit értem tettetek!!! 

2015.02.23.

Artúr bejelentkezik: Sziasztok!!! Szóltam anyának,mert elfelejtette,hogy hétfőn,16-án volt egy éve,hogy náluk vagyok,és megigértem Nektek,hogy jelentkezem. Nagyon jól érzem magam, szeretem már a tesóimat is,most,hogy hideg van,még össze is szoktam bújni velük. Ha csak tehetjük,sokat napozunk,ez a képeken is látszik, és ha nem napozunk,akkor lginkább alszunk…:-)))) Sajnos a bőröm még mindig nagyon viszket,pedig már annyi mindennel bekentek, és álitólag becsempésztek gyógyszert a kajámba is,de én nem vettem észre!!! De a fülem jól van, és a sipolyom sem újult ki. A szemem,amelyiket nem tudtam becsukni,alvás közben már csukva van, de pislogni még mindig nem tudok. Puszi mindenkinek,anyáék megigérték,hogy a következő találkozóra már mindenképpen megyünk, remélem találkozok Veletek!!!

2016.10.21.

Egy újabb WRH csillag ragyog az égen ❤ Légy boldog kicsi Artúr odafenn. Köszönjük a gazdiknak, hogy csodás 3 évet bíztosítottak számára. ❤ “Sziasztok!!! WRH Artúrka ma délelőtt átkelt a szivárványhídon 😞 A kis szervezete ma feladta… 😞 Közel három évig volt nálunk, és úgy érzem, sok szép napunk volt együtt!! Annak ellenére,hogy nem hallott semmit, ugyanúgy tudott velünk lenni, mint a két tesója, semmi hátrányát nem éreztük a süketségének… Szép volt ez az időszak, reméljük mostmár boldogan rohangászik a többiekkel, és ott fennt biztosan hall minket, és teljesen egészséges… Legyél nagyon boldog Artúrka!!!! Remélem emlékezni fogsz ránk még sokáig!! Mi rád biztosan!!!”