Tami

Tami

Tami 03.11-én érkezett a WRH gondozásába Hortról. Gazdái lemondtak róla, így kerültek hozzánk.

Tami tegnap átesett az elsődleges állatorvosi kivizsgáláson, kozmetikán és szerencsére ideiglenes befogadóhoz is tudott költözni. 3 év körüli ivaros szuka kutyus. Szerencsére teljesen egészséges. Kapott egy veszettség elleni szurit gyorsan. Szívféreg tesztje negatív. Jelenleg tüzel.

03.18.: Sziasztok!
Képzeljétek, olyan okos vagyok, hogy majdnem teljesen szobatiszta is lettem pikk pakk. Egy két nap alatt már majdnem tökéletes lett a dolog. Idi nagyon büszke rám, meg persze én is magamra.
Kedves vagyok, imádok hízelegni, természetesen mivel elérem vele a célom, foglalkoznak velem, szeretgetnek. Mindenkivel teljesen jól kijövök, legyen az szuka vagy kan, kicsi vagy nagy, kétlábú vagy négylábú. Nem vagyok egy hangos típus, eddig egyszer hallattam a hangom, mikor is idi nem engem vitt sétálni, hanem egy másik kutyust. Felháborító. Nem velem foglalkoznak.
Szépen sétálok pórázon, de hajlamos vagyok megpróbálni feleszegetni ezt azt a földről. Idi ezért mindig leszid. Nem érti ő ezt, hogy a finom falatokat vétek lenne ott hagyni.
05.22.: WRH Tami ma sikeresen átesett az ivartalanításon az Apró Mancs Állatorvosi Rendelőben.

Tami rehabilitációját megkezdtük. Ivartalanítás után gazdit keres majd. Jelentkezni a gazdi@wrh.hu e-mail címen lehet részletes bemutatkozó levéllel.

Sok kicsi sokra megy! Támogasd Te is Tami felépülését!
Magyar Westie Fajtamentő Egyesület
Bankszámlaszám: 11709057-20001986 (OTP Bank)
Közlemény: Tami
Paypal: adomany@wrh.hu
KÉRJÜK ADÓD 1%-VAL IS TÁMOGASD A MENTETT HEGYLAKÓK GYÓGYULÁSÁT.
Magyar Westie Fajtamentő Egyesület
Adószám: 18520266-1-42