Lolita - R.I.P.

Lolita – R.I.P.

Lolita családi lemondás áldozata 2 társával együtt (Zazu és Málna2).  Lolita egy 9 év körüli, egyelőre ivaros szuka westie hölgyemény. borzalmas állapototban van!!! 

Hol is kezdjük… Ami pozitívumként elmondható, az az, hogy szívféreg tesztje negatív.  Lola pocakján egy hatalmas emlődaganat éktelenkedik- szerencsére a röntgen megerősítette, hogy áttét nincs.  Szemei borzalmas állapotban vannak, gyulladtak, alacsony a könnytermelésük. Füléből bűzös, sötét színű váladék ürül, hallójárata erősen be is szűkült.

2017.10.21.

Nem egy szép látvány, ezt tudjuk…nekünk sem esett jól amikor először megláttuk, amikor az állatorvosunk úgy kiakad, ahogy még sosem láttad. Amikor láttuk, hogy nehezen mozog, fáj neki, kényelmetlen és amikor 24 ÓRÁBAN felügyeltük, nehogy kifakadjon műtét előtt. Amikor izgultunk, hogy műthető legyen, a vérképe jó legyen, hogy mikor vállalja a szuper orvosunk, hiszen ez egy komoly műtét. Amikor a műtét közben rezeg a léc, de az állatorvosod akkor sem adja fel és megtesz minden tőle telhetőt….Ilyenkor úgy érezzük, ennek sosem lesz vége, szélmalomharc az egész. Nem csak szaporítókkal, hanem véglényekkel, akik gazdának nevezik magukat…és nem, nem ezért mondtak le róla. Ezt az ‘apró’ problémát állításuk szerint még a kutyakozmetikus sem vette észre. Ahha….Ami a lényeg, hogy Lolita túl van a műtéten, iszonyatos nagy sebbel. Sajnos nem sikerült minden danagatos szövetet eltávolítani, mert a bordái közé is be volt nőve. Most reménykedünk, hogy nem szaporodik el újra, hogy nem lesz áttét a szerveire… erős fádjalomcsillapítót is kap. SZORÍTSATOK, MOST MÁR CSAK Ő A FONTOS! Köszönet mindenért WRH Gábor, TDN és CSDN.

2017.11.31.

Lolita tegnap túl esett a szemműtéten.Jobb szemhéjáról egy borsónyi daganatot távolítottak el, másik szemén egy plasztikai műtétet kellett végre hajtani, mert egy szőrcsomó folyamatosan irritálta a szemét.Lolita hősisesen viseli a megpróbáltatásokat.

2018.01.24.

Sajnos nincsenek jó híreink Lolita állapotával kapcsolatban. Azt tudtuk, hogy az óriási daganatot nem sikerült a legutóbb teljes mértékben eltávolítani, mert a bordák között is áttétet képezett. Vártunk és reménykedtünk, hogy nem fog kiújulni, de sajnos Lolitán újabb csomót észleltünk, ami sajnos növekszik is. Habár a röntgenen nem látszódott, de az UH alkalmával már lokalizálható volt és olyan helyen (artéria körül) ahonnan esélytelen eltávolítani. Illetve ha el is lehetne, akkor is újra jönne hónapokon belül.Úgy döntöttünk, hogy amíg jókedvű és nincsenek nagy fájdalmai addig velünk marad, nem lesz sok idő…Sajnáljuk, hogy nem tudunk többet tenni érte.

2018.02.01.

smét egy csillaggal több ragyog az égen…Sajnos Lolita fájdalmai felerősödtek, már nem érezte jól magát az utóbbi napokban…Tegnap este szeretett ideiglenes angyalai karjaiban átkelt a szívárványhídon. Nehéz ilyenkor bármit is mondani… Lolita végtelenül jólelkű, alkalmazkodó, bújós, kedves hegylakó volt, aki olyan sok mindent átélt, Gábor és Rita hónapokig ápolták, viselték gondját és mind reménykedtünk, hogy talán csoda fog történni. Az volt a csoda, hogy az utolsó hónapjait szeretetben, családban, igazi gazdis kutyaként tölthette…ennyit tudtunk neki nyújtani. ? Legyél boldog odafennt drága Loli. Köszönjük mindenkinek aki lehetővé tette, hogy megkapja az esélyt.