Bobi 2 - R.I.P.

Bobi 2 – R.I.P.

Bobi 7 év körüli kan kutyus, akiről gazdija külföldre költözés miatt mondott le.  Fogazata nagyon csúnya, elhanyagolt állapotban van, és az egyik füle is kezelésre szorul.  Az új helyzet miatt eléggé meg van szeppenve, félénk.  Félénksége kutyákkal szemben is megvan, de nem agresszív.

2017.12.21.

Bobi túlesett az ivartalanításon. ? Minden rendben ment!

2018.01.19.

Kezdjük a hètvègèt egy szuper hìrrel. Bobi bèbi ma gazdihoz költözött aki nagyon messziről jött èrte. ? Bobi fèlènk termèszete ès a kihìvàsok sem tàntorìthattàk el, sok tanulàs vàr ràjuk együtt. Nagyon sok boldogsàgot kìvànunk ! ❤

2021.11.23.

Sajnos ma is egy rossz hírt kell megosztanunk veletek.Bobi mentettünk is átkelt a szivárványhídon.Köszönjük Zsuzsanna, hogy idős kora ellenére Őt választottátok, és utolsó éveiben csodás családja voltatok.A gazdi szavaival búcsúzunk tőle.”Köszönöm, hogy lehetőséget kaptam arra, hogy utolsó éveire nyugodt, félelemtől mentes életet biztosíthattam Bobikának. Sosem felejtem el a kezdeti tartózkodás után hogyan vált belőle hozzám őszintén ragaszkodó, mindig mindenhol engem kereső kis kutya. Nagyon fog hiányozni, de neki már jobb odaát.?❤️“Ég veled kicsi Bobi, legyen neked könnyű a föld.