Dorothy - R.I.P.

Dorothy – R.I.P.

ÈG VELED DOROTHY! ?

Dorothy lett vègül a neve ennek a pici jelöletlen lànynak, akit Pècelen talàltak.

Sajnos ma nehèz döntèst kellett hoznunk vele kapcsolatban…

A mai àllatorvosi vizsgàlatok alapjàn kiderült, hogy a fibròzis olyan mèrtèkű, hogy alig van lègzőfelülete…ez az àllapot nem javìthatò, a nagy adag vìzhajtò semmit nem vàltoztatott rajta.
A fülei teljesen be vannak szűkülve, ami kèt műtètet biztosan vont volna maga utàn. A szemei alig termelnek könnyet, ami àllandò fàjdalommal jàrt – a vizsgàlat alatt is jelezte (ez lett volna a legkisebb baja). A bőre szörnyű…sokkal rosszabb èlőben, mint a kèpeken ès ez az összesìtett àllapot elkeserìtő volt…
De a legrosszabb, hogy sajnos ilyen tüdővel nem bìrt volna ki egy műtèti altatàst sem a kis teste…illetve sok ideje sem lett volna hàtra – az is szenvedèsben telt volna, kezelèsek ellenère is.

Ismertek minket, sokszor megpròbàljuk a lehetetlent, de sajnos Dorothy esetèben màskènt kellett döntenünk àllatorvosainkkal együtt.

Sajnos kicsi Dorothy mèg csak 5 èv körüli volt…valòszìnűleg egèsz èletèben elhanyagoltàk, majd kiraktàk a mezőn, amikor màr csak teher volt…

Nyugodj bèkèben kis csillag, ragyogj az ègen, sajnàljuk, hogy nem ismerhettünk meg jobban, hogy nem tehettünk èrted többet.