Félix - R.I.P.

Félix – R.I.P.

Félix egy tíz év körüli kutyus, akit a Tatai civil állatvédők adták át gondozásunkba. Köszönjük nekik a bizalmat, és hogy szalonképesen állapotba hozták, mire mentünk érte. Talált jószág, elvileg meg lett a gazdája, de nem vette a fáradságot, hogy haza vigye. Fizikailag csodás állapotban van, viszont az egyik füle katasztrofális. A genny szétmarta a dobhártyát, és a hallójárat egy részét. Megkezdtük a kezelését, tisztítás, mintát is vettünk belőle, hogy megtudjuk a gennyen kívül még milyen baktériumok, gombák laknak benne, hogy célzottan kapja rá a gyógyszereket, de még ígysem valószínű, hogy meg tudjuk menteni a műtét elől. Egyik heréje is gyanús képet mutat az ultrahangon, így mindenképp át kell majd esnie az ivartalanításon is.

2020.09.28.

WRH Félix igazi kis „ágybakutya”. Éjszakáit el sem tudná képzelni a kemény padlón. ?Nagyon kedves, barátságos, emberfüggő kutyus. Szobatiszta, szépen utazik autóban , nem hallatja mindig a hangját és nem igényli a kutyatársaságot. Mi kell még? Ő a legideálisabb társ. ?Hamarosan vár rá még egy fülműtét és ivartalanítás, de addig is tolongjatok érte a gazdi@wrh.hu címre írt bemutatkozó e-mail-el.

2020.12.20.

Félix 2020-as utolsó hónapjai mozgalmasan teltek.Mindkét füle meg lett műtve, így már semmilyen fájdalma nincs.Véget ért a műtét utáni megfigyelése, így már a gazdijelöltekhez költözhetett.Egy pár hét telt el azóta, de nagy már a szerelem mindkét oldalról.Most egy kicsit kipiheni a bonyolult műtétek fáradalmait, de jövő év elején még egy ivartalanítás, és egy szemészeti vizsgálat még vár az uraságra.

,2021.01.28.

Az Állatorvosi Egyetemen már-már törzsvendégnek számító Félix uraság tegnap átesett végre az ivartalanításon is.Már csak tíz nap, és végre hivatalosan is boldog gazdis kutyus lehet!

2021.02.20.

Félix HÉT hónapos rehabilitációja végére értünk. Számos műtét, és a vele (amúgy nem kéne) járó “szívások” után végre sikerült rendbe TENNÜNK, amit valaki “elrontott”.Köszönet érte a Tatai Állatvédőknek akik magukhoz vették, és átadták a gondozásunkba. A két doktornéninek, akik energiát nem sajnálja karőltve küzdöttek a gyógyulásáért, és végül, de nem utolsó sorban a kollégámnak.Hát persze a gazdiknak is, akik Őt választották, viszont ezt kétség kívül meg tudom érteni!Kívánjuk, hogy még sok hosszú boldog évet töltsenek együtt!Félix egy HŐS!

2023.09.26.

Kedves Gábor! Eljött az idő, hogy megírjam e pár sort. A szeptember nagyon nehéz hónap volt számunkra, 4- én Édesanyámat vesztettük el, 26- án Félix mancsocskáját kellett elengedjük. Még most sem tudjuk felfogni hogyan, miért, de lassan ocsúdunk , és napról napra talán picit könnyebb. Mérhetetlen hálával tartozunk neked és a WRH-nak amiért majdnem 3 gyönyörű évvel ajándékoztatok meg minket Félix személyében. Ez időszak minden pillanata maga volt a csoda! Emlékszem a szavaira Gábor, : ne féljetek, az hogy Félix nem hall, és kezelgetni kell a szemét, semmi nehézséget nem jelent a vele való együttélésben. Valóban , teljesen igazad volt, első látásra beleszerettünk, és hihetetlen hamar megtanultuk egymást. A szerelem azóta töretlen, most is tart, bár már testileg nincs velünk, de lélekben annál inkább. Ő csodálatos ‘gyerekünk’ lett 10+- osan érkezett, a mi mindig morgós, homorú hátú mini rinocéroszunk. Rengeteg gyönyörű emlék boldogítja lelkünket és hiszem, hogy egyszer még találkozunk majd! Mindent köszönunk nektek WRH: ‘ Félix’ Attila, Andi