Zoja - gazdis

Zoja – gazdis

WRH Zoja 5 év körüli leányka. Szlovák szaporítótól érkezett hozzánk, Lenkával és Evkával együtt. Orvosi vizsgálata megtörtént. Sajnos szívférges ezért kezelését elkezdtük. A könnytermelése is alacsonyabb a kelleténél arra szemcseppeket kell kapnia. Múltja miatt kicsit félénk. Többi lány kutyával egyenlőre nem igazán jön ki, fiúkkal azonban nem keresi a konfliktust. A szobatisztasággal még neki is vannak problémái és pórázon való sétálással is ismerkednie kell. Ivartalanítás után fogadható majd örökbe.

A mi kis szívférges WRH Zojánk is beköltözött a családjához. Gyógykezelése végéig ideiglenes szerződéssel, de ez csak formaság. Nagyon várták már gazdijai és Manó, a kutya tesó is. ?A közös alvás és őrködés már nagyon megy! ? De a többi is szépen alakul, hiszen nagyon okos, ügyes leányzó. ?

Vannak kutyusaink, akik egy-egy komolyabb kezelés miatt, hosszabb ideig állnak a WRH gondozásában. Ilyen Zoja is, a tavaly nyáron érkezett, szaporítós hátterű, szívféreg pozitív kislány. Gyógykezelése már leendő gazdijainál történik, ahol Manó tesójától is rengeteget tanul, szépen összeszoktak és oldódik az érkezésekor igencsak félős kicsilány. A napokban kontroll vizsgálaton járt, de szívféreg tesztje sajnos még mindig pozitív, így folytatni kell a kezelését TDN utasításainak megfelelően.

2021.10.14.

Alig egy hónapja kaptuk a jó hírt, hogy Zoya szìvféreg tesztje, hosszú várakozás után végre negatív lett.Így már csak az ivartalanítása volt hátra.Gazdijelöltjei nagyon izgultak a műtét miatt, de szerencsére minden rendben lezajlott és egy kisebb emlődaganatot is sikerült eltávolítani a testéből.Szépen ébredt, Manó tesója hatalmas örömmel fogadta a hazaérkezéskor, megnyalogatta és a gyógypuszik hatására Zoya kisvártatva már csóválva sétálgatott ? Pihenj és gyógyulgass !

2021.10.14.

Vannak kutyusaink, akiknek rehabilitációja az átlagosnál több időt vesz igénybe.Így volt ez Zoja estében is, aki 15 hónapja került gondozásunkba. Sokáig tartott mire szívféregtesztje végre negatív eredményt mutatott és sor kerülhetett az ivartalanítására. De amint arról nemrégen beszámoltunk, túl van a műtéten, a lábadozás időszakát ügyesen viselte, így az Ő neve mellé is odakerülhetett a várva-várt varázsszó: GAZDIS !!!Jó ideje él már gazdijelöltjeinél, akik a teljes kezelést türelemmel és TDN utasításai szerint végig csinálták, de most teljesedett ki igazán a boldogságuk.Zoja végre egészséges és boldog lehet Manó tesó oldalán.Sok szép együtt töltött évet kívánunk Nektek! ❤