Kevat - gazdis

Kevat – gazdis

Kevat egy emberközpontú, barátságos kislány, igazi kis szeretetgombóc. Még enni, inni is elfelejt, annyira a simogató kezekre koncentrál. Szaporítós múltja miatt, eddigi életében ebben nem sok része lehetett. A mindennapi tevékenységekben már nagyon ügyes, szobatiszta, nyugalommal tűri a lábmosást, zuhanyzást, bundaszárítást. A lakásban érdeklődve megnéz mindent, de semmihez sem nyúl, maximum a takaró végét kapja el, hogy lássuk ő is ott van és újabb simogatásra vágyik. Egyre ügyesebben sétál pórázon, de még megijed a szembejövő kutyatársaktól és az autók zajától.Ideiglenes szülei kitartóan, hatalmas türelemmel és lelkesedéssel tanítgatják neki mindazt, amit egy gazdis kutyusnak majd tudnia kell. Jövő héten Ő is gyorsan átesik az ivartalanításon, varratszedés után költözik új otthonába.

2021.03.05.

Van, akihez már megérkezett a Tavasz!Kicsi Kevat (Tavasz) szaporítós múltja ellenére, jó egészségi állapotban érkezett hozzánk, ezért gyors ivartalanítását semmi nem hátráltatta. Még a műtétje előtt megismerkedett egy kedves családdal, akiket szelíd bájával teljesen elvarázsolt. Rehabilitációja végéig ideiglenes gazdái szorgalmasan tanítgatták és gondozták, de a hétvégén elköltözhetett oda, ahol már nagyon várták az érkezését. Neki is saját családja lett, ahol végre megkaphat mindent, amiben eddig nem lehetett része. Panni így már nem csak rajzaiban, hanem a valóságban is egy tüneményes Westie kisgazdija lehet. ? Köszönjük, hogy a „Tavasz tündért” választottátok!Nagyon boldog közös életet kívánunk Nektek! ❤

2021.11.21.

Kevat gazdis hírek ? Szerintetek Panni és Kevat mennyire vannak egy hullámhosszon ????„Kevat nagyon nagy sztár, úgy érzem boldog nálunk. Végtelenül szelíd, szeretetre éhes kutyus. Nagyon szeretjük, Pannival nagyon jó barátok. Vigyáz rá és ragaszkodik hozzá. Imád kocsikázni, sokat járunk vele az erdőbe, nagyon jól bírja a hosszú sétákat. A szoba kennelbe egyből befeküdt, oda vonult el aludni, éjjel is abban alszik nyitott ajtónál. Az iskoláztatása még folyamatban.”