Eper - gazdis

Eper – gazdis

Újabb testvérpárt mentettünk.8 év körüli, Westie és ?talán Shih-tzu keverék lányok, akiket megváltozott életkörülmények miatt adott le családjuk.Muffin már ivartalanul érkezett, de Eper még ivaros. Az első kivizsgáláson TDN, az ultrahang vizsgálat alapján úgy ítélte meg, hogy mielőbb el kell végezni az ivartalanítását, hogy a komolyabb problémák kialakulását elkerüljük.Szerencsére szívféreg tesztjük negatív lett. Kisebb fogászati és fülproblémát leszámítva egészségesek.Ideiglenes befogadójuknál hamar feloldódtak, barátságos, emberközpontú lányok. Időjárástól függetlenül nagyon szeretnek kint lenni a kertben, kezdetben alig akartak bejönni. Egyenlőre tele vannak energiával, ezért sétálni is hatalmas intenzitással indulnak, ezt még tanulniuk kell.De itt jön a lényeg !Mivel eddig Ők mindig együtt éltek, elképesztően ragaszkodnak egymáshoz.Ezért amint gazdikereső státuszba kerülnek, nagyon szeretnénk együtt örökbe adni Őket. Ez ugyan egy picit nehezebb feladatot jelent majd, de már sikerült néhányszor, szóval nem lehetetlen. Drukkoljatok a lányoknak !

2021.11.01.

Eper túl van az ivartalanításon, Muffin füle rendbe jött és mindketten jártak fogászaton is. Készen állnak, hogy saját családhoz költözzenek!Hatalmas szeretetüket jelenleg ideiglenes családjukra zúdítják, de szeretnénk megtalálni számukra is a végleges otthont.8 éves testvérpár, akik együtt éltek, megszokták egymást és jó lenne, ha ez így is maradhatna.Szívesen tartózkodnak a kertben, mindig örömmel indulnak sétálni, az autózást is élvezik.Eper a játékosabb, boldogan rohangál az eldobott labda után, Muffin pedig Eper után ?Lakásban sincs velük baj, a szobatisztaság biztonságosan működik és a kanapét is ügyesen őrzik, a szabályokat tanulják.Cicákat ugyan nem kedvelik, viszont gyerekkel nagyon barátságosan viselkednek. Alapvetően keresik az ember közelségét, kikövetelik a simogatást és a kényeztetést.Ideiglenes anyukájuk naponta csodálva szemléli, hogy fér ennyi szeretet két ilyen apróságba.Energikusak, mozgékonyak ugyanakkor nagyon békés kutyák.Aztán ha elfáradtak, a legkisebb fekhelyben bújnak össze, mint két kis kifli.

2021.11.18.

Még mindig nem akadt meg rajta senkinek a szeme?Ő egy 8 éves keverék kutyus, gazdás lemondásból érkezett, testvérével Muffin-nal. Egészséges, szívféreg tesztje negatív, a fogászati beavatkozáson és az ivartalanításon már túl van.Ideiglenes befogadójánál ugyan roppant jól érzi magát, de Ő is szeretné az ünnepeket már saját családjával tölteni.Emberközpontú, gyerekekkel barátságos, idegenekkel is nyitott, állandó pocak-simit követelő apróság.Lakásban jól elvan, az éjszakát nyugodtan tölti, szobatiszta, az autózást kedveli, a pórázt meglátva pedig fellelkesül, hogy mehet sétálni.Igazán szeret a szabadban lenni, legyen az kert vagy a környék felfedezése.Pórázon még lendületesen kezdi a sétákat, de a szabályokat hamar megérti, tanítható.Energikus, nagyon labdás kislány, rendszeres mozgásigénnyel.? hozzáillően aktív gazdi jelentkezését várja a gazdi@wrh.hu e-mail címre, részletes bemutatkozó levél formájában.

2021.12.07.

Nem is kívánhattunk volna számára szebb ajándékot Mikulásra, mint új családot! ❤ Eper a fiatalokat már az első ismerkedésen teljesen levette a lábukról, így a hétvégén sor került a költözésre.Nikiék otthonukban nagy izgalommal várták érkezését.Eper mintha hazaérkezett volna, körbenézett, aztán el sem mozdult az új gazdik mellől?A Mátra lábához költözött, kertes házba, egyedüli kutyusnak.Mivel Ő borzasztó lelkes a sétákat illetőleg, itt bőven lesz lehetősége kirándulni új családjával.Rengeteg közös élményt és sok boldogságot kívánunk Nektek! ❤

2022.02.13.

Szia Gábor! Eper üdvözletét küldi, nagyon jól beszokott a családba. Minden vasárnap jár velünk a családi ebédekre, imád kunyerálni. István szülei imádják őt ?. Rendszeresen jön velem dolgozni, az iroda szerves része lett, ő a hapiness manager ?. Van olyan dolgozó, aki csak miatta jön be a HR-re! Rengeteget túrázunk, nagyon szeret az erdőben bóklászi, meg szaladozni a markazi tóparton. Ma már voltunk kutyasuliban, mert a többi kutyát sajnos nehezen viseli. Ugat, morog, egyes típusokra nagyon bepörög sétákon is. Minden szombaton ezért megyünk a suliba, ahol engedelmességi oktatás van és rengeteg kutyus, hogy szokja a látványukat ? Nemrég sajnos volt kis torokgyulladása, megfázhatott a kékesen, de kis kezeléssel hamar rendbehozta a dokibácsi. Továbbra is nagyon hálásak vagyunk érte, igazi családtag lett ❤️

2023.03.07.

Eper igazi markazi kutya lett. Teljesen beépült a családba (jó nagy családunk van), mindenki imádja. A mindennapokban egy imádnivaló szőrgombóc, aki folyton a simit követeli mindenkitől, és lehet rá számítani az összes étkezésnél, ha kunyerálásról van szó. Nagyokat sétálunk, ezt imádja, mindig kapható arra, hogy járjunk egyet. Az elmúlt több, mint egy évben Eper részt vett az esküvőnkön és végig kísérte a terhességem, majd most ismerkedik a kisbabánkkal is. Rengeteg helyen járt velünk túrázni és sokszor van a “nagyszüleinél” is, akik teljesen odavannak érte. Van, hogy alig akar hazajönni 😃 Szerencsére Eper nagyon masszív, az egészségére nincs panasz. Az egyetlen “szívfájdalmunk” az, hogy nem jön ki a többi kutyával. Sajnos a séták alatt nagyon résen kell lennünk, mert ha meglát egy másik kutyust, akkor teljesen bepörög, ugat, támadná. Egy-két kutya van, akivel hajandó bandázni. Ezzel több trénernél is jártunk, de sajnos lényegi változás nem történt.