Alena - gazdis

Alena – gazdis

Alena picit idősebb a többieknél, kb 4 éves lehet. Úgy tűnik, csak az ivartalanításával kell majd foglalkoznunk, de ehhez már biztosítottak a nyugodt körülmények, hiszen befogadóhoz költözött. Ráadásul nem is egyedül, mert az tapasztaltuk, hogy a csapatból Leával nagyon egymásra vannak hangolódva. Együtt ismerkednek a család fogalmával.

2023.03.09.

Remek döntésnek bizonyult Őket együtt költöztetni, mert nagyon jól működnek együtt. Mivel sikerült egymás utáni időpontot foglalnunk az ivartalanításukra, egyszerre pihenhetik ki a kellemetlenségeket. Jobb ez így mindenkinek, nem befolyásolja egyikük játékos kedve a másik gyógyulásást. De már csak néhány nap és újra indulhat a hatalmas hancúrozás.

2023.04.08.

Mivel a két kislány nagyon kötődött egymáshoz, együtt költöztek befogadó családhoz, majd együtt estek át az ivartalanításon és varratszedésen. Összetartozásuk fokozódott, egy tányérból esznek-isznak, összebújva alszanak, rosszalkodnak a kertben, mint az árnyék követi egyik a másikat. Éváék előző 2 kutyusuk elvesztése után úgy döntöttek, megtartják a lányokat. Alena vezéregyéniség, Lea a törékenyebb lelkű. De ők így „a borsó, meg a héja”. Sokat okosodtak, felvették a napi rutint, séták már ügyesen mennek. Egy valamiben azonban erősen próbára teszik a gazdik türelmét. Amikor egyedül maradnak, előbújik belőlük a kisördög, felforgatják a lakást, ellopkodnak mindent. De Éváék keményen dolgoznak a kis szarvacskák letörésén és elővigyázatosan hagyják őket magukra. Kitartást és sok boldogságot kívánunk a lányokhoz😍!