Lea - gazdis

Lea – gazdis

Lea 3.5 éves, jó egészségügyi állapotban lévő kislány. Amint lehetőség adódik, megtörténik az ivartalanítása, addig élvezi új otthonát, ideiglenes befogadójánál. Vagány, mókás, játékos és nagyon szereti Alenát, akivel együtt érkeztek. Éppen ezért nem akartuk elválasztani Őket, együtt költöztek.

2023.03.09.

Remek döntésnek bizonyult Őket együtt költöztetni, mert nagyon jól működnek együtt. Mivel sikerült egymás utáni időpontot foglalnunk az ivartalanításukra, egyszerre pihenhetik ki a kellemetlenségeket. Jobb ez így mindenkinek, nem befolyásolja egyikük játékos kedve a másik gyógyulásást. De már csak néhány nap és újra indulhat a hatalmas hancúrozás.

2023.04.08.

Mivel a két kislány nagyon kötődött egymáshoz, együtt költöztek befogadó családhoz, majd együtt estek át az ivartalanításon és varratszedésen. Összetartozásuk fokozódott, egy tányérból esznek-isznak, összebújva alszanak, rosszalkodnak a kertben, mint az árnyék követi egyik a másikat. Éváék előző 2 kutyusuk elvesztése után úgy döntöttek, megtartják a lányokat. Alena vezéregyéniség, Lea a törékenyebb lelkű. De ők így „a borsó, meg a héja”. Sokat okosodtak, felvették a napi rutint, séták már ügyesen mennek. Egy valamiben azonban erősen próbára teszik a gazdik türelmét. Amikor egyedül maradnak, előbújik belőlük a kisördög, felforgatják a lakást, ellopkodnak mindent. De Éváék keményen dolgoznak a kis szarvacskák letörésén és elővigyázatosan hagyják őket magukra. Kitartást és sok boldogságot kívánunk a lányokhoz😍!