A Magyar Westie Fajtamentő Egyesület naptárának tizedik, jubileumi tagja került kiadásra. Ez egy különösen nehéz év, így a támogatásotok még jobban számít! Az adomány bevételből sok hegylakót sikerült már megmentenünk, 10 éves működésünk alatt több, mint 600 Westie és Cairn terrier köszönheti nekünk az életét!

FALINAPTÁR

A havi felbontású, névnapokkal ellátott falinaptár Varga László csodálatos képeivel és Florovits Anita grafikai munkájával készült el. WRH által mentett Westiek szerepelnek benne, a címlapon pedig WRH Zozika látható. A hátoldalon egyoldalas, éves összesítő naptár található.

 ASZTALI NAPTÁR

Az asztali naptár heti felbontású és szintén Florovits Anita készítette. A fotókat a teljesség igénye nélkül Varga László, Gombás Henrietta, Vrabélyi Máté, Moharosné Németh Viktória készítették valamint a WRH és gazdik saját képei láthatóak benne mentettekről és barátaikról és a maroknyi rendezvényünkről, amit idém megtarthattunk. 

FONTOS!

A járványra való tekintettel személyes átvételre nem lesz lehetőség és minden naptárat automatikusan CSOMAGKÉNT szállíttatunk ki, a GLS futárszolgálattal. A futárköltség egységesen 1600 Ft. 

Külföldre való postázás esetén kérünk vedd fel velünk a kapcsolatot emailben: naptar@wrh.hu

Maximálisan 10 db-ot lehet rendelni ezen a felületen, amennyiben több naptárat szeretnél, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot emailben: naptar@wrh.hu

A megrendelés után egy visszaigazoló emailt küldünk (kérjük a spam fiókot is ellenőrizd), melyben szerepelni fog az átutalandó összeg, a rendelés száma és a bankszámlaszám a megjelölendő közleménnyel együtt. Kérjük olvasd el figyelmesen. Postázni kizárólag a fizetés beérkezése után áll módunkban (hetente maximum kétszer).

A naptárak száma korlátozott, így a megrendelésed a fizetés teljesítésével lesz érvényes. Amennyiben a megrendelést követő 5 munkanapon belül nem érkezik meg az adomány bankszámlaszámunkra vagy egyéb más visszaigazolás emailben, a megrendelés törlődik. Köszönjük a megértést.

Kérésre adományigazolást is küldünk, ezt emailben jelezd felénk – cégek esetében adószámra is szükség van: naptar@wrh.hu

Köszönjük a támogatást a mentett Westiek nevében! Reméljük örömötöket lelitek a szépséges hegylakókban 2021 folyamán is!

WRH Zozika, a naptárak címlapján