Mogyoró - R.I.P.

Mogyoró – R.I.P.

Mogyoró egy 7.5 éves, ivartalanított kislány Westie, aki a 11. kerületben találták, az utcán kóborolt. Az eredeti gazdája, akitől 6 éve szökött el, 2 évig kereste, de most lemondott róla (chip alapján találtak rá). Súlyos fülgyulladása és bőrallergiája, szőrhiánya volt megtalálásako.

2011.12.14.

Mogyoró a mai napon hivatalosan is újra gazdis kutya lett.

A nevem Mogyoró, bár ezt csak akkor hallom, ha valami rossz fát teszek a tűzre; így maradjunk csak a Mogyinál.
Nagyon nehéz megfogalmazni, milyen érzés egy Új családhoz csatlakozni-tartozni, kérlek nézzétek el Nekem, ha néha csak szavakkal próbálom ezt kifejezni! decemberében kaptam a hírt, hogy lenne egy Család amelyik szívesen befogadna.
Anna gyorsan kezelésbe vett, megszépített és Vikivel már “repültünk” is Őrbottyán felé, ahol leendő Családom (főleg a két kis Kétlábú) már nagyon várt. Anya sajnos nem volt Itt amikor megérkeztünk,így az elején bujdokoltam előle. Időközben kiderült,hogy lesz egy “mostoha”  Nővérem Szofia – egész jól ment a barátkozás bár a közös képet egy darabig mellőzni kellett.   Az előző “gazdikra” nem nagyon emlékszem,valószínűleg nem vesztek vele semmit. Emlékszem viszont arra, hogy egy nagyon kedves lány talált meg az utcán és viselte gondomat pár hétig, ő szólt a WRH lányoknak, hogy segítsenek nekem gazdit keresni.   Most Anya a kedvencem, Ő mindent megenged, hozzá felmehetek az ágyra, megkerget a kertben, labdázik Velem és mindig MegVÉD!!! Sokszor megdicsér tanul Velem,próbáljuk Szofit is tanítani. Én megmutatom mit kell csinálni és Ő persze nem csinálja meg.   A Lányok (Kitti és Liza) is sokat kényeztetnek, reggelente hozzájuk megyek ébresztem Őket és simit kapok cserébe.   Apa más tészta szigorú, de mindig elszámol tízig mielőtt leszidna, mert Anya folyton a lelkére köt valamit (nem nagyon értem); ezt szokta mondani: “Tudod, hogy Vele nem lehet így beszélni,mert Ő más,mint Szofi!” Ilyenkor Apa szépen csendben elmagyarázza, hogy a bogáncsokat nem gyűjtjük a szőrünkön, a cserebogár nem tekinthető ebédnek, a gyerekek tizenhetedik labdáját nem kellett volna kilyukasztanom, éjszaka nem mosakszunk a füle mellett nagyokat cuppogva, nem állunk közvetlen mögé, hogy átessen rajtam és hasonlók.    Tudom, hogy Ő is szeret, mert kaptam egy saját ágyikót saját pokróccal meg saját játék cicával, saját tálam van. Sőt télire amikor még elég gyengécske volt a szőröm a bőrbetegségem miatt, még egy kabátot is kaptam. Mostanra gyönyörű erős szőröm lett, a fülem is meg gyógyult élvezem a nagy kertet, vigyázok a fáinkra, mert a galambok folyton ide szállnak, de résen vagyok és elkergetem őket!    Remélem még nagyon sok évet eltölthetek Velük, a Családommal, mert már ide tartozom és sosem fogom lefelejteni, hogy kik azok az Emberek akik segítettek, otthont kerestek Nekem és akik végül befogadtak!    KÖSZÖNÖM SZÉPEN MINDENKINEK!!!!!    ÜDVÖZLETTEL: Mogyi

Sajnos Mogyoró is már az égi hegylakók táborát erősíti.