Együttműködő Kutyaiskola – AKELA

Logo

Elérhetőségek:
Angyal Zsolt: 06706191401
Email: info@akelakutyaiskola.hu
Honlap: http://www.akelakutyaiskola.hu
Cím: 1151. Budapest. Felsőkert utca

…mert megoldás mindig létezik!

Az Akela Kutyaiskola célja, hogy ebben a mai, rohanó, őrült világban segítséget nyújtson a gazdiknak a kutyájukkal való problémamentes együtt élésben. Néhány kutyabolond ember, több éves kiképzői tapasztalattal a háta mögött úgy döntött, tudásukat szeretnék megosztani, átadni az embereknek és ezzel segíteni mindennapi életüket.

Minden kutya és minden gazda páros más, éppen ezért iskolánkban nem léteznek kőbe vésett szabályok. Tanfolyamainkon azoknak a gazdiknak szeretnénk segítséget nyújtani, akik nem feltétlenül sportból vagy komolyabb versenyeredmények elérésének céljából kezdenek kutyaiskolába járni. Célunk azoknak segíteni, akik szeretnének négylábú társukkal harmonikus kapcsolatban élni és minden helyzetben felismerni, hogy kedvencük vajon mit és miért csinál. Természetesen, aki ennél is többre vágyik, azoknak is lehetőséget kínálunk, hogy magasabb szinten megismerkedjenek a kutyázással és különböző kutyás sportokkal.

Fajtára, nemre, korra, képzettségre való tekintet nélkül várunk minden kutyát, hiszen minden problémára létezik megoldás, az Akela Kutyaiskola pedig azért alakult, hogy ezt segítsen megtalálni!

A WRH-tól örökbe fogadott kutyák is 20% kedvezményben részesülnek! A kedvezményt kupon ellenében lehet érvényesíteni, amit a WRH állít ki. 

943801_1236506779710860_7223294268055380747_n

Tanfolyamok:
Kölyökkutya foglalkozások: alapozó és nagycsoportos ovi
Kezdő tanfolyam kis és nagytestű kutyáknak külön csoportban
Középhaladó tanfolyam
Klubfoglalkozások: Akela klub és versenyfelkészítés
Agility, Flyball, Frisbee, Őrző-védő
Rehabilitációs foglalkozás (Telefonon előre egyeztetett időpontban)