Suzy - R.I.P.

Suzy – R.I.P.

Köszönjük megmentőinek, hogy felvették velünk a kapcsolatot és gazdija halála után is gondját viselték. Suzy 4 év körüli, szuka kutyus. Nagyon bolhás volt, a szőre szörnyű állapotban és kullancsokat is találtunk benne. Nagyon félénk, a kozmetikát szótlanul tűrte. Nem vemhes, csak fel van puffadva a pocakja.

2014.03.29.

Bár a hivatalos neve Suzy, első találkozásunkor rögtön Felix Salten Bambi gidája jutott róla eszembe… Hatalmas,radar szerű fülecskéi és ártatlan, szeretetre éhes szemecskéi azonnal elvarázsoltak. ❤ Az elmúlt másfél nap jelentése.A beilleszkedés nem indult nehezen,mert egy csupaszív, pusziosztó mancsmesterről beszélünk. ❤Valaha, valaki biztosan szerette,mert ismeri az érzést és igényli is. ❤ Kissé még bizonytalan,ami a jelenlegi helyzetében teljesen normális és érthető is.Érződik rajta,hogy elképzelése sincs arról,mi történik Vele most.Az első sétánk teljesen normálisnak indult. Kis ijedtség,zavarodottság és némi kétésgbeesés…A zebránál azonban elvesztette a kontrollt és teljesen leblokkolt. 🙁Ugyanez történt a kocsmák és az italszagot árasztó helyek és emberek közelében is.Hazaérve azonnal felfedezte a lakást.Mindent jól megnézett és megszaglászott magának.Többek között a Tesó ágyát is. ❤ Aki azonban rögvest a tudtára adta,hogy az bizony tabu számára és az is marad! Az egyetlen,amin nem hajlandó osztozkodni! 🙂Próbálnak ismerkedni,nem konfrontálódnak,nincs köztük vita sem,de fogalmazzunk úgy,hogy Bambi érkezése nem okozott osztatlan sikert,sőt…nem váltott ki önfeledt rajongást és örömtáncot sem…Jelenleg megy a “harc” és “puncsolás” kettejük között a KI A CUKIBB? és az ENGEM SZERESSS MÉÉÉG MÉÉÉG MÉÉÉG!!! címért. ❤ Remekül elvannak napközben,nem történt baleset és nem kaptunk semmiféle csomagot sem meglepibe. 🙂 Kultúráltan és szépen eszik…nincs habzsolás,falás…semmi. ❤ Az utolsó ízmorzsáig kiélvezi a TOVET VPD legapróbb morzsáját is. 🙂Bár a póráz nem idegen dolog számára,használni nem nagyon tudja…legalábbis arra nem,amire való.A séta ugyanez…kevereg balra…aztán jobbra…majd ha egyik sem sikerül,megpróbál sarkon fordulni és elindulni az ellenkező irányba. 🙂Tegnap délutánra kissé realizálódótt ez a kusza helyzet,hiszen IdiTesó megmutatta Neki,hogyan működik ez a Mi falkánkba. 😉Bambi másfél órás képzésen vett részt a verőfényes napsütésben.Szorgalmas kisdiákként bandukolt IdiTesója mögött/mellett…folyamatosan figyelve minden egyes részletre.Egy percre sem tévesztette szem elől Tanítómesterét.Az esti sétánál már már peckes járással közlekedett, és nagy meglepetésünkre eltűnt minden ijedtség és riadalom az ominózus és problémás helyek közelében. 😉Bár nem lesz rövid utunk a teljes szocializációig,nem gondolom,hogy nehéz dolgunk lesz,hiszen értelmes,érdeklődő és tanulékony kis Hölgyemény…hatalmas szívvel és fülekkel. ❤❤❤

Suzy átesett az ivartalanitáson, sajnos egy kisebb daganat el lett távolitva az emlőjéből, de már szépen meggyógyult. Gazdihoz költözött.

2014.07.09.

Suzy nyaralni járt a családjával. Nem is akárhol, tengerparton kényeztették! Gyönyörű, boldog Hegylakólány!