Doxa - R.I.P.

Doxa – R.I.P.

Doxa Szigetszentmiklósról érkezett a gondozásunkba. Éppen születésnapja alkalmából, ugyanis 2003.12.05-én született. 12 éves senior hölgyemény, aki nagyon elhanyagolt állapotban lett elhozva “gazdáitól”. 12 éve alatt sok helyen járhatott szegény. Ma át is esik az állatorvosi vizsgálaton. A fogai iszonyatos állapotban vannak, sajnos kezdődő gennyes méhgyulladása is van. A hátsó lábai ingatagok, de nem fájlalja, kora miatt pedig több kockázatos műtétet nem lehet rajta végrehajtani.

2015.12.17.

Doxának nagy szüksége van a drukkokra és a gyógyító energiákra.Sajnos most már nem akar enni sem, így a műtétjét előre kellett hozni.Nagyon kockázatnak nézünk elébe. Köszönjük az Apró Mancs Állatorvosi Rendelőnek, hogy elvállalják és mindent megtesznek majd kicsi Doxánkért.Reménykedünk a legjobbakban!

2015.12.18.

Doxa tegnap új idimamihoz költözött WRH Mylo mellé. Köszönjük Raminak és családjának, hogy még egy kis senior hegylakót elvállalt és gondoz. ❤

2016.01.01.

Doxa családra lelt, boldogan, szeretetben, biztonságban fogja tölteni utolsó éveit. ❤WRH Mylo mellé fogadták be ideiglenesen őt Ramiék, de annyira a szívükbe lopta magát, hogy már nem engedik őt el. Kivételesen Janit, a fő “főfalkavezért” vette le a lábáról a hegylakó hölgyemény. ❤❤❤ Köszönjük nekik és sok-sok boldogságot kívánunk nekik!

2016.02.10.

Doxának is szüksége van a sok szösz-energiára. Sajnos egy apró emlődaganata nőtt így azt megműtik. A szeméről is egyúttal leszedik a kinövést. A képen a kedvenc kuckójában az állatorvosi rendelőben. 😉 oda más nem mehet! (Anyukàja az asszisztens.)

2017.05.26.

Doxa kéri, hogy szorítsatok érte! Ma újabb emlődaganat eltávolításon esik át. A kora és az állapota miatt nagyon rizikós az altatás, de sajnos nincs más megoldás. 🙁

2017.12.04

Ismét szomorú hr érkezett a WRH Családhoz.Senior Doxánk ma átkelt a Szivárványhídon.Köszönjük a Családjának, hogy utolsó éveit megszépítették! ❤Nyugodj békében Doxa!