Cody - R.I.P.

Cody – R.I.P.

Cody 02.06-án érkezett a WRH gondozásába Sződről. A család lemondott róla költözés miatt, így került hozzánk.  9 éves ivaros kan. Az egyik heréje daganatos volt, azt kivették a múltban, a másik ránk maradt. Szerencsére egészséges, minden rendben vele. Szívféreg tesztje is negatív 🙂

2017.02.14.

Cody sikeresen túl van az ivartalanításon és a fogkőleszedésen. Szerencsére minden rendben ment. Köszöni szépen a szöszdrukkokat.

Egy kis jellemzés Codyról, idi angyala tollából:
“Cody nagyon szeretetteljes és szetetetéhes, egyfolytában simogatni kell és szeretgetni, amit meg is hálál a folyamatos farokcsóválással és puszival. Ragaszkodó, mindenkivel kijön, a gyerekeket nagyon szereti. Korához képest nagyon aktív, imád játszani, focizni, labdázni, sétàlni.
Kicsit sír, amikor egyedül marad, aztán pedig olyan mélyen bedobja a szundit, hogy úgy kell felkelteni.
Imád enni, tápot is szereti, bármi jöhet( kivéve csirke).
Olyan gazdi lenne neki az ideális, aki sokat tud vele foglalkozni, aktív és nagyon nagyon szereti :)”

2017.02.17.

Csodásan alakulnak a dolgaim. Lábadozom az ivartalanításom után. Elég jól viselem, igazából észre sem veszem. De ami most minden figyelmemet, gondolatomat leköti az az, hogy vasárnap találkozom a gazdijelöltjeimmel. Szurkoljatok, hogy nekik is elnyerjem a tetszésüket és én is első látásra megszeressem őket <3

2017.03.12.

Codynak is összejött minden, gazdihoz tudott költözni. Sok boldog közös évet nekik.

2020.04.25.

Szomorúság tölti el szívünket, amikor egy kedves mentettünk távozik. ? WRH Codytól búcsúzunk, a gazdi kedvenc képével. Legyél boldog odaát, vigyázzatok egymásra a többi hegylakóval. ???A gazdiknak kitartást és sok erőt kívánunk!