Norberto - R.I.P.

Norberto – R.I.P.

Norberto (mi adtuk neki a nevet) egy 10 éves, ivartalan kan kutyus akit a gazdái költözés miatt adtak le a Gyömrői Kutyamentsvár Állatmenhelyen. Köszönjük, hogy értesítettek minket, a szösztaxi robogott is érte még aznap este. Aktív, egyáltalán nem tűnik 10 évesnek. Szerencsére egy enyhe KCS szemszárazság mellett semmi baja nincsen, szívféreg tesztje is negatív lett. Fogkőleszedés és oltások után gazdira vár.

2017.06.15.

Norbi kutya is járt vizsgálaton. Minden rendben van vele, gyönyörű, igazi, jóvágású, standard méretű legény. Enyhe szemszárazsága van, de ezen felül egészséges!!! Fogkőtelenítést még végzünk rajta, szépen megkozmetikázzuk,

2017.06.30.

WRH Norberto Timi doki néninél járt, ahol kapott egy oltást és szemcseppet, mert a könnytermelése kicsit alacsony. Illetve a héten egy fogkőleszedésen is átesett, hogy csillogó mosollyal várja a gazdijelöltek jelentkezését. ?

2017.07.24.

Kora ellenére szuper állapotban örvend, szereti az emberek közelségét, de nem játékos inkább csak bújós. Szobatiszta és kisfogyasztású, mert kicsit lusti és formában kell tartani a hátsót. Kutyákkal is kijön, ha nem sokat szaglásszák – akkor zsörtölődik kicsit és elvonul. Lassan tanul, de látszik hogy szeretne jó kutyus lenni, próbál odafigyelni az engedelmes feladatoknál. Nagy igénye van a hasvakargatásra minden nap!

2017.08.19.

Gyönyörű Norberto ma gazdihoz költözött. ? nagyon sok boldogságot kìvànunk nekik!

2022.01.02.

Szomorú hírt kaptunk az újév második napján. Újabb senior mentettünk kelt át a szivárvány hídon. ? Norberto 10 évesen lépett a fedélzetre, és 4,5 évet töltött el új, és szerető családjában.Köszönjük, hogy csodásan tölthette veletek utolsó éveit! ❤ Légy nagyon boldog odaát!”Ég veled, legyen neked könnyű a föld”