Moris - R.I.P.

Moris – R.I.P.

Morist az utcán találták Mezőkövesd környékén állatbarátok. Mivel chip nem volt benne, így értesítettek minket és a szösztaxi robogott érte. Nem a képeken látható állapotban került hozzánk, koszos, hosszú, ápolatlan szőrrel és természetesen Westie mivoltáról megtévesztett minket. 3-4 év körüli kisfiú, van Westie az ősei között, de nem 100%-osan az. Szívféregtesztje negatív, enyhe allergiás tüneteket mutat, de alapvetően egészséges. Kapott oltást, chipet és ideiglenes befogadónál helyeztük el.

2018.02.15.

Sziasztok, Moris vagyok, 2 hete ideiglenes szüleimnél töltöm az időt, állandó mozgásban. Sok újdonságot tanultam, már tudom mi az a póráz és hogy véges a hossza, de már így is vidáman sétálok és fedezem fel a környéket, ismerkedek békésen más kutyákkal. Gyorsan tanulok, ismerem az új nevemet és szívesen szaladok vissza hívó szóra, főleg, ha sok simogatás is jut hozzá. Szeretetből végtelen mennyiséget tudok fogadni és állandó vidám csóválással jelzem, hogy már mindig jól érzem magam. Szobatiszta vagyok, így nem volt nehéz megtanulni, hogy most már lakásban lakom és csak időnként jutok ki a kertbe vagy sétálni. Szeretem, ha vendégek jönnek, mert jól kijövök az emberekkel és pillanatok alatt belopom magam a szívükbe. Sőt, a kisgyerekekkel is órákig szaladgáltam körbe a lakásban – végre valaki, aki bírja energiával! Mancsos üdvözlettel, WRH Moris

2018.02.22.

WRH Òriàsfül Morris ma esett àt az ivartalanìtàson a Minivet Àllatorvosi Rendelőben. Minden rendben ment. Küldjetek neki sok sok gyògypuszit. ???

2013.03.05.

WRH Moris vagyok és gazdit keresek. Olyat, aki felelősséggel gondomat viseli egy életen át, aki szeret nagyokat sétálni velem és élvezi, ha a lábánál ülve simogathat. ? Szeretem az embereket, bizalommal közeledek mindenkihez elsőre. Kisgyerekekkel szívesen szaladgálok a lakásban, mert mindig tele vagyok energiával.3 évesen, teljesen egészségesen, gyönyörű westies kiállással és csodálatos kajla fülekkel követem már ideiglenes szüleimet is. Szeretek új dolgokat tanulni, egy-egy új szót akár egy este alatt és boldog csóválással jelzem, ha szívesen játszom még. Vajon ki az, akivel nagyokat szaladgálhatok majd a szabadban és aki sok mindenre megtanít?

2018.03.11.

Kìvànjunk együtt sok boldogsàgot WRH Morisnak ès az ùj csalàdjànak. Òriàsfül rèvbe èrt. ?

2022.07.29.

Moris is itt hagyott minket! 🥲 “Kedves wrh csapat! Hálásan Köszönöm a lehetőséget nektek, hogy egy ilyen fantasztikus kutya gazdája lehettem🖤 ezt a harcot nem sikerült megnyerni, most egy kicsit az én szívem is belehasad, de neki mar nem fáj, ő már pihen, fentről morgolodik, zsémbeskedik, és hiszek benne, hogy ott is van valaki aki annyira szereti mint én 🖤