Jimmy - gazdis

Jimmy – gazdis

Gina és Jimmy a múlt héten kerültek a gondozásunkba, szaporítós háttérrel rendelkeznek.
Jimmy 2009-es születésű kan kutyus.
A szívféregtesztje negatív szerencsére.
A héten átesik az alapos állatorvosi vizsgálaton is.

Mit tartunk ideálisnak számára?
Családi házat, ahol természetesen bent lakna, de tudna a kertben bóklászni, ha kedve tartja. Enyhén szeparál, nyüszög, ugat néha, így házban ez nem okozna eleinte problémát. Nem igényli a kutyatársaságot, így egyedüli kutyusként is tartható lenne. A rövidebb sétákat kedveli, nem igényel óriási kirándulásokat, illetve a gerince miatt nem is tanácsolt számára. Viszont igényli az ember közelségét, mindenképpen nyugodt, kiegyensulyozott gazdi lenne idális számára, kisgyerekek mellé nem ideális. Sajnos korábbi traumák miatt egy hirtelen mozdulattol vagy erőteljesebb rászólástól is megrémül nagyon.
A gerince nem tökéletes (nem műtendő), de oda kell rá figyelni, kímélni, illetve rosszabb napokon fájdalomcsillapítót kaphat.

2018.03.09.

WRH Jimmy ma esett àt az ivartalanìtàson az Aprò Mancs Àllatorvosi Rendelőben. Minden rendben zajlott, egy fogàt is ki kellett hùzni ès a fogköveit is leszedtèk. ? A kèp mèg reggel kèszült , amikor nem sejtette mi vàr rà. ? Gyors felèpülèst kìvànunk neki.

2018.05.05.

Amìg a Westies banda nagy rèsze a nyulat kergette, addig Jimmy fiù èlete megvàltozott örökre. Ugyanis szupergazdit kapott. ❤❤❤ Sokàig tartott, de eljött èrte is az igazi! Sok boldogsàgot kìvànunk nekik! ❤❤❤