Rony - gazdis

Rony – gazdis

Rony egy 9 éves kan kutyus, aki sajnos évek óta allergiás. Voltak próbálkozások a gyógyítására, de sajnos nem sikeresen. Így a család úgy döntött, hogy a gondozásunkba adja, hogy mi segítsünk rajta.

Rony allergia tesztje elkészült, így monodiétába kezdett. A pajzsmirigyhormon szintje rendben van.

Nagyon hosszú út áll előtte és reméljük, hogy tudunk javítani az állapotán.

Ronynak hosszútávú ideiglenes befogadót keresünk – diétáztatni kell, fürdetni, esetleg kenegetni. De alapvetően csak szeretni és türelmesen várni, hogy javuljon. 

2018.05.11,

Rony manò, csupaszìv szeretet, ideiglenes angyalokhoz költözött. ❤❤❤

2018.08.21.

Rony vagyok, és saját családról álmodom.Néhány gondolat rólam: 9 éves ivartalanított, csupa szív uraság. Maga a megtestesült béke és nyugalom. Az az igazi befőtt típus ? Imád aludni, enni, napozni és szöszmötölni a kertben. Ha lehet úgy intézi, hogy valamelyik porcikája mindig a gazdihoz érjen. Nagyon bujós kis tündérke. Hosszabb időre magára hagyva szívesen pihenget a szobakennelben. Boxban szépen utazik az autóban. Mindenhova elkísérheti a gazdit mert kifogástalanul viselkedik étteremben, üzletben, vendégségben. Hosszú sétákra, túrákra nem vágyik. Viszont a napi több, kisebb cammogás nagyon boldoggá teszi. ? Más kutyákkal jól kijön, de egyedüli kutyusnak is ideális. Fontos, hogy allergiás ezért a táplálására figyelni kell. Napi 2×1/2 Apoquelt szed és a fülei is rendszeres tisztítást igényelnek.

2018.09.10.

Rony számára ezen a hétvégén nem a Westivál volt a legizgalmasabb, ugyanis a Nagyfiú gazdihoz költözött. Sok boldog közös évet kívánunk!! ❤

2020.01.14.

Rony gazdis bejelentkezése ?Nézzétek milyen gyönyörű kutyus lett a mi kisöregünk, aki anno súlyos allergiás tünetekkel, fekete bőrrel és erősen szőrhiányosan érkezett! Már több mint 3 éve gazdis, Ő Ica néni szemefénye, egy olyan családban él, ahol nagyon odafigyelnek Rá és imádják. A most kapott csodás képeket látva, hihetetlen változáson ment keresztül ?“Rony az életünkben maga a jin és jang. Ott a sok nehézség az alap betegségével, a folyamatos aktív figyelemmel, hogy rendben legyen a füle, a bőre, a szőre, hogy megkapja a gyógyszerét, a speciális tápját. Viszont ő az a kutya akivel az égvilágon semmi gond, mert mindenkit és minden helyzetet elfogad. Nem ugatós, nem sarazós, nem rángat, nem rág, nem rombol. A legideálisabb kutya arra, ha rengeteg szeretetet akarsz adni és kapni. Azt az egyensúlyt adja meg, amit minden kutyaszerető gazdi remél magának.❤?