Benji - R.I.P.

Benji – R.I.P.

Benji egy 10 èves, ivaros kan kutyus, akiről csalàdja mondott le, ìgy a gondozàsunkba került.
Benji fülei nagyon csùnyàn gyulladtak, kezelèsre szorul.
Sajnos az èlelmezèse sem volt eddig minősègi, ìgy ezen is vàltoztatunk.
Szerencsère a szìvfèregtesztje negatìv ès a vèrkèpe is megfelelő.
Szerencsèjère èppen volt egy szabad műtèti időpontunk, ìgy holnap màr ivartalanodik is a nagylegèny.

Benji is szemészeten járt, mert opálosak a szemei.
Sajnos a félelmünk beigazolódott és szürkehályog van mindkét szemén.
A szemlencse behelyezése lesz az egyetlen megoldás, hogy a látását visszaadjuk. Ez azonban 2×200.000 Ft-ba fog kerülni.
Aki teheti segítsen egy kevéssel, hogy Benji újra szépen lásson!

2018.05.10.

Benji ma ivartalanodik, jöhetnek a drukkok! ❤

2018.05.19.

Benji kutyus varratszedèsen ès kontrollon jàrt Timi doki nèninèl. Hősiesen viselkedett, nagyon jòfej Westieke! Egy szemèszeti kivizsgàlàs vàr mèg rà, mert elèg opàlosak a szemlencsèi. ❤ Remèljük semmi komoly gond nincs ès szabad lesz az ùt a gazdisodàs felè!

2018.06.04.

WRH Benji jelentés:Benji is szemészeten járt, mert opálosak a szemei.Sajnos a félelmünk beigazolódott és szürkehályog van mindkét szemén. A szemlencse behelyezése lesz az egyetlen megoldás, hogy a látását visszaadjuk. Ez azonban 2×200.000 Ft-ba fog kerülni. ?

2018.06.19.

Benji kutyus tegnap Timi doki nèninèl jàrt kontrollon. ? Vettünk vért, vizeletmintàt ès UH is kèszült. Kèszülünk a szemműtètre. ?Sajnos a bèlfala meg van vastagodva, ìgy kap egy AB kùràt. A fülèt is kipucolta, javult szerencsère, de mèg csepegtetni kell. ?

2018.06.26.

Benji tegnap szürkehályog műtét előtti konzultáción járt a Klapka állatorvosi rendelőbe Ildikó doktornéninél.Jövő hét hétfőn lesz az ERG vizsgálata, és ha ott is mindent rendben találnak, július végén indulhat az egyik szem rendbehozatala.

2018.07.05.

Benji ma a gazdijelöltekhez költözött, ott folytatódik a rehabilitációja.Ma volt ERG vizsgálaton, az eredmény egy hét múlva várható, mely meghatározza majd, hogy az első szemműtét elvégezhető-e.

2018.07.26.

WRH Benji àtesett a szemèszeti beavatkozàson. A kàrosodàs màr magasfokù volt, ìgy a lencsèt nem sikerült behelyezni. Tàvolra jòl fog làtni, mint Krisztike. A màsik szemèvel kapcsolatban mèg konzultàlni fogunk, ugyanis az ERG alapjàn a jobbik àllpotù szemèvel foglalkoztunk először.Jobbulàst kìvànunk neki! ?

2018.08.28.

WRH Benji betette a popóját a tutiba. ❤A rehabilitációja végére ért, így az ideiglenes státuszt véglegesítettük.Nagyon sok boldogságot kívánunk neki és családjának! ❤

2023.07.26.

Hogy mi jár a fejembe? Az, hogy miért ilyen kegyetlen a sors, hogy másfél hónap alatt elvett 2 kiskutyámat is. A szívem ismét darabokban😭😭🖤🖤 Drága kicsi Solokám! Öt éve jöttél hozzánk és az életünk része lettél. Nagyon örültünk neked, amikor a falka része lettél. Már az elején olyan volt, mintha kiskorod óta velünk éltél volna. Átmentünk nagyon sok jó dolgon és persze nagyon sok nehézségen! És jöttek sorba a betegségek, amiket Te hősiesen leküzdöttél.. de sajnos ezzel az utolsóval nem tudtál(tudtunk) megbirkózni😢😢 Köszönöm Neked ezt az 5 évet, amit velünk töltöttél és minket választottál családodnak! Bárcsak hamarabb találkoztunk volna..😢😢🖤 Vigyázz magadra odaát és keresd meg a kis lelki társadat Kókuszkát De szerintem már várt Téged abban a bizonyos kapuban😢😢🖤🖤 Nagyon szeretlek kicsi Benjikém, kis öreg tatám💔💔😢😢 Hiányzol nagyon😢😢😢 Örökké a szívünkben élsz🖤😢🕊️