Sid - gazdis

Sid – gazdis

Sid egy 7 hónap körüli, talán Westie-csivava mix kanocska, akit a Kiskunhalasi Állatvédők találtak az út mellett a fűben.                             Baleset érte, nem tud lábra állni.
A szösztaxi másnap robogott is érte és azonnal vittük állatorvoshoz kivizsgálásra.
Sajnos a medencéje két helyen el van törve, amit meg kell műteni, hogy rendbe jöjjön. Szerencsére gerincsérülése nincsen, de a fájdalma óriási. Vizeletet tud üríteni, sajnos kakilni nem tud.
A hasán érte az ütés, amit sérülések, sebek borítanak, sajnos még a heréje is megütődött.
Az UH vizsgálat is negatív lett, nincsen szerencsére belső sérülése.
 
07.19-én az egyetemen végzik el a műtétet, aztán rehabilitáció vár rá.
 
Hősiesen tűri a helyzetet, de fájdalmában ráfog az ember kezére és nagyon sír. Folyamatosan kap erős fájdalomcsillapítót és gyulladáscsökkentőt.
 
Szörnyű látni, ahogy ez a pici test szenved és szemeivel a megváltást várja tőlünk…reméljük hamar felépül és elfelejti a megpróbáltatásokat.
 

2018.07.16.

Megèrkezett a kisùjszàllàsi balesetes hegylakò baba. A ? SID ? nevet kapta ès vàrunk az egyetemen a vizsgàlatokra. Nagyon drukkoljatok neki!!! Nagy fàjdalmai vannak ennek a pici testnek. ?Ma tìzmilliòszoros nap van, ìgy a jòkìvànsàgotok ereje is sokszorozòdik! ?Kedves aggòdòk! Megvolt a vizsgàlat. Sajnos kèt helyen eltörött a medencèje, meg kell műteni. Szerencsère gerincsèrülèse nincs. Holnap Timi doki nèni megvizsgàlja mèg UH-al is. Csütörtökön pedig műtik az egyetemen. Folyamatosan kap majd eros fajdalom csillapitot addig is. Evett ès ivott. ?

2018.07.18.

Sid-baba vàrja a drukkokat, bìztatàst, szivecskèket ès mindent amivel jobban àtvèszeli a mai napot! Sajnos nem eszik màr egy napja, csak pàr falatot. ? Fàjdalmai nagyon nagyok, èjszaka is kiabàlt, amikor megfordult. ? Szìvünk szakad meg èrte. ?

2018.07.19.

WRH Sid baba túlvan a műtéten. Szerencsére semmilyen komplikáció nem merült fel! ❤❤❤ Holnap délelőtt keressük az ellátó állatorvost, hogyan van és kiderül, hogy kiengedik-e. A mai bankzárásig 84.500 Ft gyűlt össze Sidike javára, amiért nagyon hálásak vagyunk! ❤❤❤

2018.07.20.

Sidike jòl van, kapott 3 napos fàjdalomcsillapìtò tapaszt. A hètvègère bent marad az egyetemen, megfigyelès alatt. Hètfőn remèljük màr kiengedik. ? Biztosan jòt tesz, hogy ilyen sokan gondoltok rà.

2018.07.23.

Kedves WRH, de legfőképpen SID rajongók! A kislegény jól van, ma már kijöhetett a kórházból. Tud járni, és mindenféle “funkció” jól működik rajta. A körülményekhez képest jó a kedve, a nagy fájdalmai megszüntek. Ami most következik az két hónap ketrecnyugalom, egy pihi-puhi hatalmas szobakenelben.

2018.07.31.

Sziasztok rajongòim! Kèpzeljètek, nagyon jòl vagyok! Idianyu egy fotò erejèig kiengedett a “börtönből”, ahol a műtètem miatt szigorù őrizet alatt tartanak. De làtnotok kell milyen fess vagyok ès olvadozzatok a szèpsègemtől!Ìrtò hàlàs vagyok a sok adomànyèrt amit küldtetek nekem, hihetetlenek vagytok!.???Mèg jelentkezem majd. ? Puszipacsi: Sid

2018.09.24.

Csütörtökön Sid átesett az ivartalanításon.Krisztina doktornő a bent maradt tejfogát is kihúzta.

2018.10.26.

Eljött az idő, WRH Sid gazdikereső lett. Felépült a medencetörésből és az ivartalanìtáson is tùl van ?Örökmozgò, kb 9-10 hònapos kis csibész. Westi és talán csivi románcábòl fogant.Imád ugrabugrálni, nagyokat sétálni, kutyákkal hancùrozni, kertben fontoskodni. Igazi nagy arcù, okos terrier ?ezért a kutyaovi, kutyasuli mindenképpen szükséges számára. Szeretnénk neki megtalálni a hozzá legtökéletesebben illő gazdit ès kutya tesòt.

2018.11.30.

Kicsi Sid a sok drukknak köszönhetően szépen meggyógyult, és immáron a próbaidős akadályokon is túl van.Sok-sok boldog gazdis évet kívánunk!

2021.11.15.

Sid gazdis hírek ? Ki emlékszik még erre az apró gézengúzra ? Jó két évvel ezelőtt elütve, kétoldali medencetöréssel, nagy fájdalmakkal érkezett hozzánk.A műtétek után hosszú időt töltött szigorú ketrecnyugalomban, majd a gyógyulás után megkezdhette boldog gazdis életét. Anná-ék azóta is nagyon szerencsésnek érzik magukat, hogy Sid ( aki most már Tipli ) az Ő életük része lett. Masni kutyával a legnagyobb barátok lettek, imádják egymást, összebújnak, játszanak, mosdatják egymást. A gyerekek is totál odavannak tőle, igazi gyerek kompatibilis, ölbemászós, bújós, cuki szeretetbomba. Még a szobakenneljét is imádja, kinyitja magának az orrával, aztán behordja a papucsokat és ráfekszik.Szóval a vicces oldala megmaradt, nagy kópé, sokat nevetnek rajta.A testében lévő implantátumok miatt kis korrekciós műtéten esett át, de már jól van, kirándulnak, kempingeznek. Mosolyt csalnak az arcunkra az ilyen vidám, boldog bejelentkezések?